Európai kommunikációs versenyt nyert az ARworks

A ViaOpta Daily alkalmazásuk, melyet a Novartis bázeli központja szemészeti üzletágának készített az ARworks, a “Mobil Kommunikáció és Social Alkalmazások” kategóriában aranyérmes lett az idén Párizsban megrendezésre került, European Excellence Awards-on. 

A díj az egyik legismertebb európai díj, mely 2007 óta kerül kiosztásra számos kategóriában – a versenyen olyan ismert  ügynökségek is indulnak, mint például a Weber Shandwick, JWT, Edelman, Leo Burnett, Ogilvy, Burson Marsteller vagy a Ketchum.

E mezőnyben sikerült a ViaOpta Daily appunknak, melyet a vakok és gyengénlátók életének megsegítésére alkottunk meg – annak mind kreatív, mind programozási feladatait elvégezve – győznie, és az aranyérmet elhoznia. Az app 7 nyelven, köztük arabul, japánul és kínaiul érhető el és az alábbi fő funkciókkal rendelkezik: szín és bankjegyfelismerés és felolvasás, gyorsnagyító, beszélő időjárásjelentés, stopper és hangos kontaktlista.
Részletek az Appról – Magyarul

, Angolul

A verseny honlapja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .