Blogzine

Régiós startup-verseny: Kairos CEE Venture Competition

A nagy sikerre való tekintettel a Kairos Society Hungary immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Kairos CEE Venture Competitiont, a régió egyik legkiemelkedőbb startup versenyét. (x)

A Kairos Society egy nemzetközi szervezet, melynek elsődleges célja, hogy felkutassa és segítse azokat fiatal tehetségeket, haladó gondolkodású egyetemistákat, akik innovatív ötleteikkel pozitív változást, fenntartható fejlődést hoznak világunkba. A szervezet kiterjedt, globális kapcsolatrendszere lehetővé teszi, hogy jövőnk formálóit összekössük jelenünk kiemelkedő szereplőivel. A Society tagjai olyan fiatal vállalkozók és top egyetemek hallgatói, akik nap mint nap jelnnek meg az üzleti hetilapok listáin, halmozzák az előadói meghívásokat nevesebbnél nevesebb nemzetközi konferenciákra.

A mai nappal kezdődően nyílik meg a jelentkezés Kairos CEE Venture Competition-re! A korábbi évek sikereit alapul véve, az idei évben a teljes CEE régióból van lehetőség jelentkezni.

Az magukat megmérettetni szándékozó csapatokat az alábbi országokból várjuk:

Ausztria, Bulgária, Csehország, Észtország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Macedónia, Magyarország, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Ukrajna.

A nyertes csapatnak Budapest után lehetősége nyílik nemzetközi színtéren is bemutatkozni, méghozzá a Kairos legnagyobb rendezvényén, a Global Summit-on, amely a világ legígéretesebb nemzetközi startupjait felsorakoztató esemény a Kairos Society otthonában, Kaliforniában. 2014-ben több, mint 350 fiatal innovátor és 50 csapat gyűlt össze, hogy meghatározó és elismert befektetők, korunk piacát irányító vállakozók, világcégek előtt prezentálhassa startupját. Emellett a Summit lehetőséget biztosít, hogy a Kairos tagjai megismerkedhessenek a társaság partnerei, mint a GE, a Cisco, a Sprint vagy a Johnson & Johnson vezetőivel és munkatársaival.

A versenyre 26 év alatti egyetemisták jelentkezését várjuk, főleg healthcare, education, cleantech és disruptive tech témakörökben, de természetesen más startupok is jelentkezhetnek. A résztvevőknek több alkalmas pitch training-et biztosítunk, amivel a zsűri előtt történő megmérettetésre készülhetnek fel.

Az alábbi linken lehet jelentkezni:

http://kairossociety.hu/new/application.html

Megosztás