Blogzine

Egyetemista vagy és érdekelnek a startupok és a menedzsment?

Taggfelvételt hirdet a BME-n működő Management Szakkollégium (MSZK)

mszkA felvételi határideje szeptember 23. éjfél, de ez előtt még három alkalommal, 14-én, 16-án illetve 21-én is tájékoztatót tartanak az érdeklődőknek.

 

 

További részletek itt és itt

Az MSZK-ról:

Az MSZK-ban az üzleti tudományok és a menedzsment legfontosabb témaköreiről tanulunk és az ennek alkalmazásához szükséges készségeinket fejlesztjük neves szakmai partnereinkkel. Fontosnak tartjuk, hogy a különböző tudást és készségeket az azokhoz illő legjobb módszerekkel sajátítjuk el. Ezért a képzéseink között vannak kurzusok, tréningek és workshopok is.

Az MSZK-ban és az egyetemen tanultakat valós projektekbe, az egyetemistáknak szervezett programokba és a szervezet mindennapi műkődtetésébe forgathatjuk vissza.

A szakkollégiumunk belső munkája 6 területre tagolódik, így van Gazdasági, Operatív, Marketing, Tehetséggondozási, Szakmai és PR terület. Ezeket az elnök fogja össze, akit évente választunk. A területek vezetőkből és területi tagokból állnak. Az MSZK egy önálló szervezetként működik, amit mi tagok működtetünk egy vállalathoz hasonlóan. Hét vezetőségi tag irányítása alatt működnek funkcionális területeink, amelyekhez minden tag saját érdeklődési köre szerint csatlakozhat.

Minden félévben több projektet valósítunk meg, ezek számunkra azt jelentik, hogy 5-8 MSZK-ssal egy csapatba összeállunk és közösen létrehozunk valami jelentőset. Ez a közös cél általában az MSZK évi hét rendezvényének egyike. A rendezvények szakmai programjáért, kampányáért, pénzügyi forrásai előteremtéséért és minden egyéb területéért egy-két csapattag felel, akik sok támogatással, de önállóan dolgoznak a csapat sikerén.

Jelenleg 7 állandó projektünk van: Felvételi, ProKlub, ESET START és PRO, Szakmarathon, INNOversitas és a Menedzsment Akadémia.

Megosztás