DLD Tel-Aviv – a BKIK Colabsos csapatok is kijutottak

Nemzetközi sikerek kapujában két magyar startup. Még a BKIK is segítette az innovatív vállalkozásokat.

Két, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara inkubátorházából indult vállalkozás is kijutott a világ egyik legrangosabb technológiai fórumára.  A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) évek óta kiemelt figyelmet fordít a kezdő vállalkozások támogatására.  Számtalan más szolgáltatás mellett (üzleti tervezés, piackutatás, iparjogvédelmi tanácsadás, külpiaci megjelenés, stb.) ezért működtet saját inkubátorházat a kamara az innovatív vállalkozásoknak. A Krisztina körúti BKIK Colabs Startup Center 2013 óta több mint 20 színvonalas irodát, tárgyalókat, valamint 200 négyzetméternyi közös teret kínál kedvező áron azoknak a startupoknak, amelyek még nem tudnak saját cégközpontot fenntartani. A kamara ezzel is segíti az ígéretes vállalkozások megerősödését.

 

dld tel aviv

A BKIK Colabs Startup Centerben működő több mint 100 induló vállalkozás közül nemrégiben kettő is bekerült abba a rendkívül szűk körbe, amely Magyarországról kijutott a szeptember 7-10. között megrendezett, tel-avivi DLD Innovációs Fesztiválra. A világ egyik legrangosabb technológiai fórumán, amely a globális piacokra való kijutás előszobáját is jelenti, a Synetiq Kft. és EDMdesigner.com Kft. díjban nem részesült, de a világ számos pontjáról érkezett számtalan befektető és partner érdeklődött a fejlesztéseik iránt.

 

Az EDMdesigner egy olyan eszköz, amellyel könnyedén lehet igényes hírleveleket és más marketing üzeneteket alkotni, amelyek nem csak szépek, de olvashatóak mobil eszközökön is. Ezzel a szerkesztő programmal kiválthatóvá vált a körülményes HTML e-mail kódolás.

 

A Synetiq szoftverével pedig még azelőtt le lehet olvasni az EEG-fejpántot viselő felhasználó érzelmeit, hogy azokkal egyáltalán ő maga tisztába kerülne vele. Ez a technológia forradalmi újítás lehet a reklámiparban, hiszen a segítségével kideríthető, hogy melyik reklám kelt nagyobb hatást a nézőben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .