Blogzine

Székesfehérváron nyitja első vidéki üzletét a Bubbles

Az elmúlt több mint egy évben 17 önkiszolgáló non-stop mosodát indított el a Bubbles Budapesten és Pest megyében, s most először, vidéken nyit boltot, ezzel 18-ra bővítve üzleteinek számát. Ehhez a kockázati tőke is jól jött, a beszállásról mi is beszámoltunk.

Nagy nap ez a mai, a székesfehérvári üzlet megnyitása fontos mérföldkő a vállalkozásunk életében. Budapesten sok a visszatérő vendégünk, s abban bízunk, hogy az új mosoda fontos szerepet fog betölteni a székesfehérvári lakosok életében is, sikerül megszerettetni az helyiekkel. A Bubbles-ben a mosás nem házimunka, hanem kikapcsolódás, élmény, az üzleteink közösségi térként szolgálnak. Itt az emberek barátaikkal, gyerekeikkel közösen tölthetik a szabadidőt, vagy akár dolgozhatnak az ingyenes wifi segítségével. Nem titok, hogy jelenleg is 4-5 új üzlet megnyitásán dolgozunk, célunk, hogy ez év végére az üzleteink száma 20-nál is többre növekedjen. – mondta el Megyeri Gábor, a Bubbles ötletgazdája és vezérigazgatója.

Jégkorong sztárok cropA 18. non-stop önkiszolgáló mosoda Székesfehérváron a József Attila utca 2/E szám alatt nyílt meg. A Bubbles országszerte további terjeszkedést tervez, franchise partnerek együttműködésével.

A megnyitó ünnepség sztárvendégei Vincze Péter és Pillók Martin, a Fehérvár AV19 csapat székesfehérvári jégkorong játékosai voltak.

– Rengeteg mosatlan ruha gyűlik össze, az edzéshez használt ruhákat, a mezeket folyamatosan tisztán kell tartani. Anyukám sokat segít, de magam is megoldom, ha muszáj. Az a klassz a Bubbles-ben, hogy környezetbarát, és illatosak lesznek a ruhák. – mondta el Pillók Martin támadójátékos, miközben maga is kipróbálta az üzlet nyújtotta szolgáltatást.

Az esemény zárásaként a két sportoló Megyeri Gábor – a Bubbles megálmodója – segítségével indított el egy mosást.– Martinhoz hasonlóan nekem is édesanyám segít a legtöbbet, neki is több szabadideje maradhat ezek után a Bubbles-nek köszönhetően. Ezzel a szolgáltatással bárki időt spórolhat, és többet lehet a családjával, szeretteivel. Itt mosni gyors és kényelmes! – fűzte hozzá Vincze Péter.

Van új a nap alatt: közösségi mosás!

A Bubbles International Zrt. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Néhány éve a koncepció megálmodójában, Megyeri Gáborban– ír származású felesége hatására – merült fel a Bubbles koncepciója, miszerint egy olyan mosodát szeretett volna nyitni, ahová az emberek szívesen, örömmel járnak, emellett pedig professzionális szolgáltatást kapnak. Ezért döntött úgy, hogy elindítja igényre szabott saját vállalkozását.

Megosztás