Blogzine

10 ezer eurót lehet elnyerni!

A NESsT és a Badur Alapítvány közös társadalmi vállalkozásfejlesztő programot hirdet azzal a céllal, hogy hátrányos helyzetű csoportok életminőségét hosszú távon javítsa fenntartható társadalmi vállalkozások támogatásán keresztül. 

Az Ugródeszka program első, üzletviteli képzést nyújtó szakaszában 5 sikeresen pályázó szervezet vehet részt, amelyek a jelen pályázati felhívásban szereplő kritériumok alapján nyújtják be pályázatukat 2015. február 21-ig emailben, a palyazat@nesst.org címre.

A legsikeresebb üzleti tervet elkészítő résztvevő maximum 10.000 euró pénzügyi támogatást kap társadalmi vállalkozása beindításához vagy fejlesztéséhez, valamint a NESsT magyarországi portfóliójának tagjaként 2017. decemberig folyamatos szakmai támogatásban részesül.

ugro1
A programra olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik mélyszegénységben élő, hátrányos helyzetű közösségeket segítenek, és szeretnének társadalmi vállalkozást indítani, vagy egy már működő és társadalmi vállalkozást megszilárdítani és növekedési pályára állítani.

További részletek a NESsT honlapján.

Megosztás