Blogzine

Budapesre érkezik a Startup Safary!

Április 21–22-én csütörtökön és pénteken a múzeumok éjszakájának koncepciójához hasonlóan a teljes budapesti startup-világ megnyitja kapuit. A berlini kezdeményezésű, már 10 országban sikerrel megvalósult nemzetközi Startup Safary programsorozat keretében az érdeklődők lehetőséget kapnak, hogy belessenek a magyar startup sikertörténeteinek kulisszái mögé.

A kétnapos budapesti rendezvénysorozat több mint 70 változatos programból áll, így garantált, hogy mindenki megtalálja az érdeklődéséhez legjobban igazodó témákat és műsorokat. A résztvevők reggeliken, irodatúrákon, workshop-okon, hackathon-okon, meetupokon és egyéb különleges lehetelőségek keretében ismerhetik meg a cégek mindennapjait és beszélgethetnek a tulajdonosokkal akár lehetséges álláslehetőségekről is. Az eseményt egy igazi geek/startup buli zárja az International Geek-Together szervezésében, ahol az esemény díszvendége nem kisebb személy lesz, mint az Electronic Arts társalapítója, Jeff Burton.

Az esemény az egész régióból várja azokat a diákokat, technológiai embereket, startup vállalkozókat és befektetőket, multinacionális cégeket és állami szervezeteket, akik ez az egyedülálló lehetőséget kihasználva szeretnének betekintést nyerni a startupok különleges világába.

A Budapest Startup Safary programjairól részletesen az esemény weboldalán tájékozódhat: http://budapest.startupsafary.com

 

Megosztás