Nevet vált a régiós babérokra törő takarításközvetítő

Az első magyar online takarítás-közvetítő saját felmérésének eredménye alapján áprilistól új néven kínálja szolgáltatásait. 

A 2015. szeptemberben, Helpy néven indult vállalkozás nemrégiben kutatást végzett megrendelőinek körében. „Számos hasonló nevű szolgáltatás, honlap és cég létezik nemzetközi szinten, amelyek tőlünk eltérő profillal működnek. Megkérdeztük jelenlegi ügyfeleink véleményét is a könnyebb beazonosíthatóság érdekében. A többség a magyar névre történő váltást javasolta. Tehát a név megváltozott, de a lényeg nem.” – mondta Csillik Timur vezérigazgató. Majd az új brand kapcsán hozzátette: azért is döntöttek a Rendi mellett, mert könnyen kiejthető és a rendrakás-rendelés szójátékon alapul.

rendi_valtas_banner_mobilnezet

Napi néhány megrendeléssel kezdtek, majd villámgyorsan megnőtt a bejövő kérések száma – ma már heti 150-200 alkalommal oldják meg az otthonokban a házimunkakérdést. Az ügyfelek ezentúl az átkeresztelt honlapon és Facebook oldalon – néhány kattintással – rendelhetik házhoz az igényeiknek megfelelő kis- vagy nagytakarítást. Az akár 48 órán belül teljesülő, kényelmi szolgáltatás nem luxus, hanem megfizethető és könnyen kalkulálható, ráadásul bankkártyával is kiegyenlíthető a számla. Ezt az egyedülálló lehetőséget kifejezetten magánszemélyek, háztartások veszik igénybe, elsősorban 30-45 éves, elfoglalt dolgozó nők vagy kisbabás anyukák. A legnépszerűbb szolgáltatásuk az ablaktisztítás és a tisztítószer vásárlás – ez utóbbiból 100%-ban környezetbarát, természetes eredetűek is rendelhetők.

A Rendi a nyár folyamán újabb szolgáltatással lepi meg az érdeklődőket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .