Blogzine

Közösségi tudósító hálózat indul

Elindult a REPORTER mobilapp szolgáltatás Magyarországon, ezzel együtt a REPOTERMARKET, a hírértékű felvételek elektronikus piactere is elérhető lesz a magyar média számára.
Reportercommunity.com  az applikáció weboldala, Reportermarket.com – a hírek piactere. Az AppStore ból és a GooglePlay áruházból is letölthető ingyenes applikációval bárki, aki hírértékű eseményről felvételt készít, egyszerű címadást, címkézést követően beállíthatja azt az árat, amit a felvételéért kapni szeretne, és a feltöltést követően a felvétel azonnal megjelenik a REPORTERMARKET elektronikus piacterén.

Az e-piactér nem nyilvános, csak médiapartnerek számára elérhető, ahol keresőszóra, címkére, helyre, és pontosan beállítható időszakra kereshetnek rá a médiumok. Amennyiben egy felvételt meg kívánnak vásárolni a piactérről, azt egy kattintással megtehetik.

Az alkalmazás és a hírplatform a Reporter Community magyar startup fejlesztése, használatával jogtiszta felvételek előre tisztázott értéken juthatnak el a médiumokhoz.  A felvételek valódiságát az alkalmazás beépített algoritmusa és védelmi rendszere biztosítja. A startup az elmúlt hónapok során közel 50 hírügynökséggel (AP, AFP, DPA, PA…), és több nemzetközi médiummal (NYT, WSJ, LAT…) vette fel sikerrel a kapcsolatot.

reporterA piaci bevezetés December 6.-ától a felhasználók elérésére fókuszál, valamint a következő időszakban egyenként keressük fel az egyes országok vezető médiumait.
Az applikáció jelenleg magyar, angol és német nyelven érhető el, de már további 6 nyelven címkézhetőek a feltöltött tartalmak.

Amennyiben a szolgáltatás felkelti érdeklődésüket, örömmel vesszük, ha hírt adnak a fejlesztés piacra lépéséről, mellyel kapcsolatban állunk rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:

Megosztás