Blogzine

Londonban élsz? Van ottani fiatal ismerősöd? Újra itt a Startup Campus London program

Az Enterprise Hungary idén is meghirdeti vállalkozói programját Londonban. A Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő szakmai együttműködésében megvalósuló programba várják a Londonban vagy Nagy-Britanniában élő, vállalkozói motivációval, üzleti ötlettel vagy startuppal rendelkező fiatalok jelentkezését.
A szervezők képzésbe bekerülők részére 4 szombati alkalomból álló térítésmentes kurzust biztosítanak Londonban, a világ egyik legsikeresebb egyetemi inkubátorában, az Imperial College London Campusán. A workshopon résztvevők segítséget kaphatnak vállalkozásuk elindításához, fejlesztéséhez. A workshopokat nemzetközi tapasztalattal rendelkező inkubációs szakemberek tartják.
“A Startup Campus program több mint 12 hónapja indult el. Ez idő alatt 5 egyetemen indítottuk el az inkubációs programot, körülbelül 2000 fiatalt értünk el és 180 projektet hallgattunk meg.” – Katona Bence, a Startup Campus alapítója.

A legjobb vállalkozói ötletek, a programot záró Demo Day keretében egy befektetőkből álló szakmai zsűri előtt mutatkozhatnak be, melynek keretében a legjobb csapatok Hiventures által kínálat 9 millió forintos befektetési ajánlat mellett mentorálást és inkubációs lehetőséget kapnak a Startup Campus program keretén belül.
A Hiventures tőkeprogramjainak célja az inkubációs (pre-seed), magvető (seed), és korai növekedési (startup) szakaszokra fókuszáló kockázati tőkeprogramok működtetése és ezáltal az alapítás előtt álló, vagy fiatal, KFI tevékenységet végző vállalkozások támogatása.

„Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a Startup Campus London képzésén, amelyen képzett, tapasztalt szakemberek vezettek végig minket. Minden alkalom után úgy éreztem, hogy tanultam valamit, fejlődtem és az ötletemet is tovább fejlesztettem. Az oktatók olyan környezetet teremtettek, ahol a résztvevők bátran feltehették kérdéseiket, nem félve attól, hogy esetleg rossz választ adnak. A programon való részvételt mindenkinek ajánlom, mely remek lehetőséget ad a vállalkozói ötletek fejlesztésére.” – Szomora Alexandra, a Startup Campus London 2016-os résztvevője.

Képzési időpontok:

2017.04. 08. | 2017.04.29. | 2017.05. 20. | 2017.05.27.
Jelentkezési határidő: 2017.03.26.

(A jelentkezőket 2017.03.31-ig értesítjük. )

Az inkubációt vezeti: Miskolczy Csaba inkubátor, operatív vezető: Kovács Zsolt, Enterprise Hungary

Jelentkezés itt:

https://docs.google.com/a/enterprisehungary.hu/forms/d/1cydy7PkzbfyJfs4MCTCm9RJH8s5ZtSWfVaZlGxc1lZ4/viewform?ts=57c992d8&edit_requested=true

 

További részletek:
www.startupcampus.hu

Megosztás