Várják a jelentkezéseket az EIT Digital Szilícium-völgyi európai startup (SEC2SV) eseményére

Az EIT Digital és az amerikai Mind the Bridge közös szervezésében idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Startup Europe Comes to Silicon Valley (SEC2SV), amely Európa legígéretesebb kezdő vállalkozásainak biztosít találkozási lehetőséget az amerikai piac kulcsszereplőivel.A startup körökben SEC2SV néven emlegetett interaktív, egy héten át tartó rendezvény az Európai Unió döntéshozóit és Európa 15 legígéretesebb kezdő vállalkozását várja a Szilícium-völgybe, hogy bemutatkozzanak az amerikai partnereknek.

A San Franciscóban szeptemberben megrendezendő esemény egyedülálló lehetőséget kínál tehetséges európai vállalkozások számára, hogy értékesítési, befektetési és együttműködési lehetőségekről egyeztessenek a helyi szereplőkkel. A SEC2SV az európai cégeknek kapcsolatépítési lehetőséget és információt nyújt, hogy az óceán másik oldalán is sikeressé válhassanak, míg a Szilícium-völgyi résztvevők számára bepillantást kínál az egyre dinamikusabban fejlődő európai startup ökoszisztémába.

Az érdeklődő európai vállalkozások 2017. május 31-ig jelentkezhetnek az on-line jelentkezési lap kitöltésével. A SEC2SV-re olyan 3 évvel ezelőtt is már több mint 10 munkatársat foglalkoztató cégek nyerhetnek meghívást, amelyek évről-évre 20% feletti növekedési rátát mutatnak a bevétel, a munkatársak vagy az ügyfelek száma területén. További információ a jelentkezés feltételeiről itt található.
Willem Jonker, az EIT Digital ügyvezetője a következőt mondta a rendezvényről: „Nagy öröm számunkra, hogy három egymást követő évben is a Mind the Bridge-dzsel együtt szervezhetjük meg a két kontinens vállalkozói közösségeinek kapcsolódását támogató eseményt. Ez számunkra elsősorban a mobilitás ösztönzéséről szól, a mi feladatunk ugyanis az, hogy megfelelő lehetőségeket teremtsünk az ígéretes európai vállalkozásoknak, hogy új piacokon jelenhessenek meg, így például az USA-ban. A SEC2SV ideális lehetőséget kínál ehhez.”

Horváth Zoltán, az EIT Digital Budapest igazgatója, az ELTE Informatikai Karának dékánja szerint: „Nagyon nagy lehetőség az EIT Digital és a Mind the Bridge által szervezett Szilícium-völgyi startup konferencia azoknak a hazai vállalkozásoknak, amelyek termékeikkel, szolgáltatásaikkal a tengeren túl is szeretnének piacra lépni. Az EIT Digital pán-európai hálózata mintegy 130 rangos nemzetközi vállalatot, egyetemet és kutatóintézetet fog össze. A tagok piaci részesedése és ismertsége révén a magyar vállalkozások több lehetőséget kaphatnak, ha a vezető európai informatikai közösséghez kapcsolódva jelennek meg az amerikai befektetők és partnerek előtt. Bízom benne, hogy az EIT Digital által támogatott 15 európai ígéretes vállalkozás között lesz magyar startup is.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .