Blogzine

Ingyenes (no equity) mentorprogram a DT-nél

Tehetséges optimistákat vár a Design Terminál: Elindult a jelentkezés a szeptemberben induló mentorprogramba!

Újra várja a tehetségeket Magyarország legjobb vállalkozásfejlesztő programja. A Design Terminál ezúttal a sport és egészség, a munka és tanulás, valamint a mobilitás és városfejlesztés területén várja az innovatív ötletgazdákat.

A legjobbak előtt olyan nagyvállalatok kapui is megnyílnak, mint a Google vagy a BlackRock.

A Design Terminál mentorprogramjának célja, hogy a tehetséges ötletgazdákból cégalapítók, az induló cégekből pedig a nemzetközi piacra érett, befektetőket is vonzó vállalkozások szülessenek. A nonprofit szervezet ehhez intenzív, 13 hetes inkubációt biztosít a kiválasztottak számára, melynek végén a legjobbak akár befektetést is kaphatnak.

2017-től a Design Terminál elsősorban olyan innovátorokat keres, akik a sport és egészség, a munka és tanulás, vagy a mobilitás és városfejlesztés területén fejlesztenek innovatív megoldásokat. A 13 hét alatt a résztvevő csapatok üzletfejlesztési, technológiai, jogi és kommunikációs tréninget is kapnak, emellett együtt dolgozhatnak olyan nagyvállalatokkal, mint a Google vagy a hazánkban nemrég innovációs központot létesített BlackRock.

A fiatalok minél hatékonyabb elérése érdekében a Design Terminál stratégiai partnerséget kötött a Semmelweis Egyetemmel, a Budapesti Corvinus Egyetemmel és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel is. A nemzetköziség jegyében emellett a program immár a külföldi tehetségek számára is nyitva áll. A csapatoknak augusztus 13-ig van idejük pályázni.

A Design Terminált 2016-ban Magyarország legjobb vállalkozásfejlesztő programjának választották.

További részletek: www.designterminal.org

*** *** ***

 

(english version)

We are celebrating the renewed Design Terminal by opening the application for the Mentoring program starting in September. If you have ideas to improve in the field of mobility and urban development, working and learning, sports and healthcare, then join forces with us!

Apply until August 13, for a chance to participate in our 3-month-long Mentoring program, where you will:

receive personalized perks worth up to $150.000 (from Google, IBM, etc)

gain practical knowledge on how to improve your business model

work in a coworking space with our awesome mentors & Alumni teams

meet credible investors and company partners like Google, MOL and BlackRock

It’s free and we don’t take equity!

Make 2017 count, join us & develop your skills & your idea in Budapest, the home for innovation.

 

More info here:

or:

http://designterminal.org/en/for-talent?utm_source=Mentor+Program+ENG_ALL&utm_campaign=b279e83ef9-MP_ENG_Kickoff_2017_05_26&utm_medium=email&utm_term=0_59f29d6a6f-b279e83ef9-177628605&goal=0_59f29d6a6f-b279e83ef9-177628605&mc_cid=b279e83ef9&mc_eid=1c42cf7f2c

(x)

Megosztás