Hódítsa meg a nemzetközi piacokat! 

Vállalkozása kinőtte a hazai piacot? Külpiacra lépne, de nem tudja, hogyan induljon el? Megismerné a digitalizációban rejlő lehetőségeket? Akkor nincs más dolga, mint szeptember 12-ig jelentkezni a Kereskedőház képzésére, az infokommunikációra fókuszáló IKT Exportakadémiára! (x)


Vállalkozása kinőtte a hazai piacot? Külpiacra lépne, de nem tudja, hogyan induljon el? Megismerné a digitalizációban rejlő lehetőségeket? Akkor nincs más dolga, mint szeptember 12-ig jelentkezni a Kereskedőház képzésére, az infokommunikációra fókuszáló IKT Exportakadémiára!
A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségével (IVSZ) együttműködve IKT Exportakadémia néven infokommunikációra fókuszáló képzést szervez 2017. szeptember 26-27., illetve 2017. október 11-12. között Gárdonyban.
A Digitális Jólét Programhoz kapcsolódóan, a Digitális Exportfejlesztési Stratégia (DES) keretében megvalósuló eseményen elismert trénerek, iparági szakértők és sikeres exportőrök előadásai keretében a résztvevők átfogó tájékoztatást kapnak a szektor aktualitásairól, a sikeres külpiaca lépéshez szükséges üzleti és marketingstratégia kialakításáról, valamint a jogi és humánerőforrást érintő kérdésekről.

A rendezvényen való részvétel kedvezményes ára 70.000 + Áfa/fő, amely magába foglalja a 2 x 2 napos képzést, a szállást, valamint az étkezést.
Időpont: 2017. szeptember 26-27.  2017. október 11-12.

Helyszín: Vital Hotel Nautis **** 2483 Gárdony, Holdfény sétány 9.

A részletes programterv az alábbi linkre kattintva érhető el:

http://kereskedohaz.hu/uploads/document-storage/files/Programterv_IKT%20Exportakad%C3%A9mia.pdf

Kérjük, ezt a jelentkezési lapot beszkennelve és aláírva legkésőbb 2017. szeptember 12-ig az

exportakademia@tradehouse.hu

e-mail címre elküldeni szíveskedjék.

A szervezők személyes regisztrációra, valamint előzetes egyeztetésre is lehetőséget biztosítanak az IVSZ Menta Konferencia 2017 elnevezésű szakmai rendezvény keretében.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .