Vállalkozz egymillió dollárért!

Egymillió forintos hazai, illetve egymillió dolláros nemzetközi díjért idén újra elindult a Chivas Venture startup verseny, amelyen a magyar pályázat nyertese képviselheti az országot Amerikában a világdöntőn. Ezúttal olyan startupokat keres a neves cég, amely élen jár a társadalomnak is hasznos innovációk terén. November 13-án, hétfőn 19.59-ig jelentkezhetsz.

Idén immár negyedszer rendezi meg a Chivas Regal márkát képviselő vállalat a nemzetközi Chivas Venture startup versenyt. A globális mezőnyben ezúttal is egy kiválasztott magyar vállalkozás képviselheti az országot.

Ezúttal kizárólag olyan fiatal vállalkozásokat keresnek, melyek sikerükkel hozzájárulnak a társadalom fejlődéséhez: például az energiahatékonyság, a környezetvételem, az egészségügy területén diolgoznak, vagy bármely, – tágabban értelmezett – társadalmi problémát, kihívást kezelnek megoldásukkal. Startpuosan szólva olyan projektet, amelyben „megvan az a bizonyos Social Impact”.

Ha megvan az innovatív ötleted, a vállalkozásod, a legalább 2 fős kis csapatod, akkor jelentkezz, hogyha úgy érzed: tiétek a legjobb innováció az említett területeken. A projektnek nem muszáj működő céggel rendelkezni, de ha vannak már vevőid, megrendelőid, felhasználóid, az nem hátrány; sőt…

Ha a Budapesti zsűri titeket talál a legjobbnak, akkor tiétek az egymillió forint és indulhattok is az Egyesült Államokba a globális világdöntőre az 1 millió dollár fődíjért!

További részletek és bemutatkozó videó itt:

https://www.chivas.com/en-hu/the-venture

A pályázati feltétélek a chivasventure.com oldalon találhatóak, ahol a pályázatokat is le lehet adni november 13-án, hétfőn 19 óra 59 percig az alábbi linkre kattintva:

https://www.chivas.com/en-hu/the-venture/register

 

További kérdéseket és előjelentkezést a hunchivas(kukac)pernod-ricard.com emailcímen várunk.

One thought on “Vállalkozz egymillió dollárért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .