Blogzine

A Facebook és a Httpool együtt nyomul

– A Facebook a Httpool-t választotta partnerének a Balkán régióban. Httpool és a Facebook stratégiai partnerséget jelentett be négy országra vonatkozóan. A megállapodás keretében a Httpool lesz a Facebook hivatalos hirdetői reseller partnere Bulgáriában, Horvátországban, Szerbiában és Szlovéniában. A vezető közösségi platform, felismervén e hosszú távú stratégiai partnerség előnyeit, a helyi ügynökségek és hirdetők számára nagyobb célcsoport elérést, a követőkkel még tartalmasabb bevonódást, a helyi vállalkozásoknak pedig további üzleti lehetőségeket kínál.

A Httpool – a Facebook új, hivatalos ad sales partnereként – piac-ismerettel és tanácsadással segíti a helyi vállalkozásokat a minél hatékonyabb marketing stratégiák kialakításában, a Facebook, az Instagram, a Facebook Messenger és a Whatsapp platformokon. Az együttműködés célja többek között, hogy a régió hirdetői, országon belüli támogatást kapjanak egy bizonyítottan magas piac-ismerettel rendelkező cég, a Httpool által.

“A reseller programunkat azért hoztuk létre, hogy a hirdetők számára felhalmozott tudást és piaci tapasztalatot azokban a balkán régióbeli országokban is átadhassuk, ahol nem vagyunk fizikailag jelen. Ma egy lépéssel előrébb léptünk, hogy még több valós piaci értéket nyújthassunk a most bejelentett országok hirdetőinek. ”- nyilatkozta Robert Bednarski, a Facebook CEE Country Directora.

“Ez a megállapodás újabb bizonyítéka a Httpool vezető régiós pozíciójának és sikeres működésének. Izgatottan várjuk, hogy a Facebook legújabb hirdetési megoldásait első kézből, a legmagasabb színvonalon ismertessük meg a régióbeli márkákkal és ügynökségekkel.” – fűzte hozzá Aljosa Jenko, a Httpool alapító vezérigazgatója (nyitóképünkön).

A partnerség keretében a Facebook innovatív megoldásai, képzései, stratégiai szintű technológiai fejlesztései és helyi payment opciói lokálisan is elérhetőek lesznek a Httpool által. Az ügynökségek az együttműködésnek köszönhetően olyan előnyöket élvezhetnek, mint a tréningek, a direkt számlázás, vagy tanácsadás hirdetési irányelvekben.

“A régióbeli hirdetők számos formában használják a Facebookot és az Instagramot a célcsoportjaikkal folytatott interakciókra. A Httpool és a Facebook stratégiai partnerségnek köszönhetően hatékonyabb szakértői támogatást és képzéseket kínálhatunk a még jobb üzleti eredményekért.” – tette hozzá Rustam Ziganshin, a Facebook Reseller partnere.

Megosztás