Hallottál már a magyar e-jetski-ről, ami a Balatont hódíthatja meg?

A Budapest Boat Show, Magyarország legnagyobb hajós és vízi sport rendezvénye, mely február 21 – 24. között kerül megrendezésre a Hungexpon.


A Boatshow keretében meghirdetett újdonság pályázat helyezettjei méltán büszkék hajóikra, hiszen ez egy nagyszerű elismerés a hajózásban jártas szakemberektől, és újságíróktól.
Hajó kategóriában, a fő elbírálási szempontok alapján, (innováció, környezetvédelem, design, használhatóság, minőség, és munkahelyteremtés), a pályázat első helyezettje, a NARKE GT 45 típusú electrojet lett.

A Narke-t 2018-ban mutatták be először a hazai és a nemzetközi közönség számára. Az Electrojet teljesen egyedülálló a piacon, úttörő a vízi járművek fejlesztése terén. Ősszel kiállításra került a szakma csúcsának tartott Cannes Yachting Festivalon valamint a holland Masters of LXRY-n is, ahol nagy érdeklődés övezte a GT 45 típusú electrojetet. “A pozitív nemzetközi sajtóvisszhangnak köszönhetően látjuk, hogy komoly figyelem övezi a Narke-t, emellett jó visszaigazolás számunkra, hogy ehhez valódi vásárlási szándék is párosul.” – mondta Tóthfalussy György, a Narke Jet Kft. ügyvezetője, hozzátéve, hogy már a nemzetközi értékesítési hálózat kiépítésén is dolgoznak.

A fejlesztőmérnökök munkájának köszönhetően, valamint a több hónapos balatoni és tengeri tesztelési eredmények alapján, a Narke-vel történő hajózás biztonsága tovább nőtt. Beépítésre került több aktív biztonsági elem, például a kikötői üzemmód funkció, az elektronikus fékvezérlés vagy a vezeték nélküli bukó slussz.

A Narke fő irányelve továbbra is hogy a hajóvezetői engedéllyel rendelkező felhasználók a vízi élővilág és a vízi környezet szennyezése, valamint a közelben tartózkodók zavarása és veszélyeztetése nélkül élvezhessék az electrojet által nyújtott szabadság érzését.
Ezt nyújtja a Narke, mely egy tisztán elektromos hajtású, jól manőverezhető, károsanyag-kibocsájtás mentes, minimális zajterhelésű aktív és passzív védelemmel ellátott vízi jármű.

A Narke előrendelhető, az első tulajdonosok 2019 nyarán már használatba vehetik a Balatonvilágoson gyártott járműveket.

A Narke GT45 megtekinthető a Budapest Boat Show G pavilion 406-os standján február 21-24. között. A standon szintén bemutatásra kerül a Como Yacht legújabb, egyedi formatervezésű Como 32S modellje, mely kategóriájának leggyorsabb elektromos hajója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .