Blogzine

Nem csak magyar, nemzetközi is ez a co-work space

Egy új együttműködésnek köszönhetően már nem kell aggódniuk a magyar startuppereknek sem amiatt, honnan fognak dolgozni, ha üzleti tárgyalás miatt érkeznek az Amerikai Egyesült Államokba.

Együttműködési megállapodást írt alá a HubHub nemzetközi közösségiiroda-hálózat a Cambridge Innovation Centre-rel (CIC). A példa nélküli együttműködés a nemzetközi terjeszkedésben és hálózatépítésben gondolkodó magyar vállalkozók számára jelent nagy előnyt. A HubHub-tagoknak ugyanis ezentúl nem kell amiatt aggódniuk, hol fognak tudni dolgozni, ha üzleti tárgyalás miatt az Amerikai Egyesült Államokban kell néhány napot eltölteniük.

Mostantól ugyanis minden HubHub-tag használhatja a CIC helyiségeket az Egyesült Államokban és Hollandiában egyaránt. Így többek között Bostonban, Miamiban, illetve 3 másik amerikai városban elérhetőek a CIC közösségi irodahelységek, és ezáltal a vállalkozók kiterjedt hálózata. A CIC örömmel fogadja az utazó HubHub-tagokat, mivel az együttműködésnek köszönhetően izgalmas lehetőség nyílik kontinenseken átívelő inspiráló üzleti kapcsolatok létrehozására.

A külföldi irodahasználat rendkívül egyszerűen működik, a startuppereknek csak tájékoztatniuk kell a helyi HubHub iroda közösségi menedzserét arról, hogy az Egyesült Államokba vagy Hollandiába utaznak, ő pedig felveszi az adott városban lévő CIC irodával a kapcsolatot. Az együttműködés keretében a HubHub-tagok havonta kétszer vehetik igénybe a CIC által nyújtott szolgáltatásokat.

Megosztás