A HeatVentors csapata képviseli az hazánkat a pozsonyi FTRNW Bootcamp-jén

Kedden este tartották a FTRNW Awards Demo Dayt, a régió egyik legjelentősebb startup versenyének hazai elődöntőjét, amelynek a HubHub Budapest iroda adott otthont. Az eseményen olyan 5 évnél fiatalabb, inkubációs fázisban lévő startupok mutatkoztak be 3 perces pitchek formájában, amelyek világpiaci sikerre esélyesek. A neves nemzetközi szakemberekből álló zsűri előtt 5 startup bizonyított: az új és hatékony energiatárolás megteremtésére megoldást kínáló HeatVentors, a széleskörűen alkalmazható online szoftvereket fejlesztő Wozify, a blockchainnel és kriptovalutával foglalkozó InLock, a többfunkciós 3D-s fogászati szkennert bemutató Dental Scanner csapata, valamint az online marketing megoldásokat kínáló Loren.AI.

A versenyt a HeatVentors csapata nyerte, akik a halmazállapotváltozás lehetőségeit kiaknázó innovatív technológiával 20-40%-os energiamegtakarítást érhetnek el az ipari felhasználók és családi házak számára. A Farkas Rita és Andrássy Zoltán által alapított startup október végén a pozsonyi világesemény bootcamp-jén bizonyíthat, és esélyt kap, hogy részt vegyen a nagyszabású, nemzetközi FTRNW konferencián, ahol akár a 20,000 eurós fődíjat is megnyerheti. A csapattagok ezen kívül igénybe vehetik a HubHub Budapest által felkínált több hónapos Fix Desk tagságot is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .