Az Airbnb meghosszabbítja a partik tiltását

Kezdenek visszatérni az utazások, és a COVID miatti korlátozások enyhítését láthatjuk szerte Európában. Szeretnénk a közösségünket támogatni abban, hogy biztonsággal nyithassanak. Mellékelem az erről szóló angol közleményt szíves felhasználásra, de az alábbiakban röviden magyarul is összefoglalom a hírt.

2020 augusztusában az Airbnb bejelentette, hogy megtiltja a partikat és jelezte, hogy mindez az intézkedés addig érvényes, míg további információt nem ad a cég annak feloldásáról. Ma, az Airbnb bejelentette, hogy a partik tiltását meghosszabbítja legalább 2021 nyár végéig.

Továbbá ezen tiltás mellett, a szabályainkban arra kérjük a házigazdákat és vendégeket, hogy tartsák be a helyi törvényeket. Amennyiben bármiken kérdése merül fel ezzel kapcsolatban Magyarországon, közvetlenül felveheti a kapcsolatot az Airbnb Szomszédvonalán.

With COVID-19 restrictions beginning to ease in regions such as the US and the UK, travel is coming back, which will benefit Airbnb Hosts and the communities in which we operate. During this exciting transition, we are continuing our work to try to cultivate safe and responsible travel through our platform.

In August 2020, we instituted a global ban on parties, which we indicated at the time would “remain in effect indefinitely until further notice.” This policy has proven to be popular with our Host community – the vast majority of whom already prohibited parties in their own House Rules. Today, we’re announcing that this ban is being extended through at least the end of summer 2021.

At the time of the August 2020 policy change, COVID-19 cases were spiking, and vaccines were not yet approved. As we said then and still believe now, this indefinite ban was in the best interest of public health …..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .