Blogzine

Nagyszerű karácsonyi ajándék ötletek szülőknek

Mit ajándékozzunk szüleinknek karácsonyra? Valami praktikusat és szépet, nehogy karácsonyi ajándékod a szekrény aljában végezze? Ha pontosan ez a célod, szívesen adunk tanácsot a választásban.


Maradjatok kapcsolatban

A szülők mindig örülnek, ha gyermekeik keresik őket. Ezért egy okostelefon remek ajándék lehet a fa alatt, hogy mindig elérhetőek legyetek egymás számára. Aszerint válassz, hogy szüleid melyik típust részesítik előnyben. Egyesek számára egy modern okostelefon a legmegfelelőbb választás, választható funkciókkal és minőségi képernyővel. Természetesen nem hiányozhat belőle a kamera sem, mellyel bármikor megörökíthetitek a közös pillanatokat. Az idősebb generáció gyakran előnyben részesíti a gombokkal ellátott egyszerűbb készülékeket. A választásnál ebben az esetben is ügyelj a minőségre, és gondolj a megfelelő képernyő méretre, hogy a számok és betűk jól láthatóak legyenek.

Szárítógép vagy hűtőszekrény?

Minden háztartási készülék néhány év elteltével elhasználódik, és ki kell cserélni. Választhatsz új hűtőszekrényt, mosógépet, mikrohullámú sütőt, konyhai robotgépet vagy páraelszívót. Szeretnél anyukád számára a háztartási munkák gyorsabb elvégzésével időt megtakarítani? Remek ajándékötlet lehet például egy szárítógép vagy robotporszívó.

Italok készítéséhez

Szüleid szeretik a minőségi kávét? Akkor biztosan örülni fognak egy új kávéfőzőnek. Választhatsz a teljesen automata készülékek közül, melyek kedvenc italod elkészítése során frissen őrlik meg a szemes kávét. Kapszulás és filteres változatok is szerepelnek a kínálatban. Ez még nem az igazi? Vásárolhatsz gyorsforralót, gyümölcsfacsarót vagy turmixgépet egészséges smoothie készítéséhez.

A kellemesen együtt eltöltött időért

Ha eddig még nem találtad meg a megfelelő ajándékot szüleidnek, nézz körül a nappalijukban. Van benne egy régi, több éves kanapé? Ebben az esetben eljött az ideje az új megvásárlásának! A nappaliba bátran választhatsz kényelmes fotelt, vagy hintaszéket is. A kellemesen együtt eltöltött idő nem csak új bútorok társaságában lehetséges, egy új tévé mellett is élvezhetitek a kellemes pillanatokat.

Mi tippünk:

Új háztartási eszköz, elektronikai cikk, bútor vagy más kiegészítő mellett döntöttél? Mindent megvásárolhatsz egy helyen az Alza.hu webáruházában. Vásárlásoddal spórolni is szeretnél? Akkor légy résen, az Alza akciók nagyszerű kedvezményekkel várnak!

A karácsonyi finomságokért

Minden háziasszony boldog, ha a vendégeknek ízlik az étel. Tehát az édesanyák számára megfelelő ajándék lehet valamilyen konyhai segédeszköz. Szeretnél még jobban a kedvében járni? Töltsetek együtt több időt sütés vagy akár főzés közben. Ráadásul ilyenkor még azt is megfigyelheted, mi hiányzik a konyhai felszerelésből, így a választott ajándék biztosan tökéletes lesz. Már tudod, hogy mire van szüksége? Talán egy új serpenyő, tepsi, fazék vagy minőségi késkészlet? Esetleg hiányzik egy tálalótál, mély, sekély vagy desszertes tányér? A háztartásban szintén jól jön egy kenyérpirító vagy egy elektromos grill is. A választás csak azon múlik, vajon mi hiányzik szüleid konyhájából.

Új matrac a minőségi alvásért

Hogy alszanak a szüleid? Nem panaszkodnak ízületi fájdalomra vagy gyakori éjszakai ébredésre? Ha igen, itt az ideje megfontolni egy új ágy és egy új matrac beszerzését. A megfelelő keménységű matrac megvásárlása minden életkorban hozzájárul a minőségi éjszakai pihenéshez. A tökéletes matrachoz hozzátartozik a jól megválasztott párna és paplan beszerzése is.

Ajándékok a test szépségének megőrzéséhez

Borotvák, hajsütővasak, hajszárítók, hajnyírók – elektromos készülékek, melyeket szépségápolásra, testápolásra, az egészség megőrzésére terveztek, bőven kihasználhatók minden háztartásban. Választhatsz akár elektromos fogkefét is. Ha szüleid esetleg egészségügyi problémával küzdenek, megfelelő ajándékötlet lehet egy vérnyomásmérő, vércukorszint mérő, vagy oximéter, mely segíthet állapotuk nyomon követésében.

Mi tippünk:

Ha úgy érzed ötleteink közül egyik sem az igazi, ajándékozhatsz könyvet, mely minden korosztály számára tökéletes meglepetés a karácsonyfa alá. Látogass el a Libri.hu weboldalára, ahol a Libri akciók kedvezményeinek felhasználásával vásárlásod jelentős részét megtakaríthatod.

Megosztás