Blogzine

Mire jó a babahinta?

A babaszoba berendezése még a pici megszületése előtt kerül napirendre. Sok különleges kiegészítő közül választhatunk, ha egy kis játékos, szerethető közeget szeretnénk kialakítani a kicsinek. Közülük az egyik a babahinta, ami több szempontból is hasznos. A mennyezetre vagy a gerendára biztonságosan fel tudjuk rögzíteni, majd a picit bele tudjuk fektetni vagy ültetni.
A web babaáruház kínálatában többek között ez a csodás kiegészítő is szerepel. Többféle színben és mintában kapható, így ki tudjuk választani azt, ami tökéletesen illik a babaszoba bútorokhoz.

A babahintában biztonságban érzi magát a kicsi 

Az újszülöttek imádnak minden olyan közeget, ami az anyaméh biztonságát juttatja eszükbe. A hintában kellemes ringató érzésben lehet részük, pont, mint a megszületésük előtt, anya pocakjában. Emiatt imádnak benne lenni és élvezni az ismerős impulzusokat.

Nem véletlen, hogy a legtöbb esetben a picik csak ölben hajlandóak elaludni. Ott kapják meg azt a nyugtató ringató mozgást, ami ahhoz szükséges, hogy mély álomba szenderüljenek. A babahinta leveszi ezt a terhet a szülők válláról, hiszen belefektetve ugyanazt a hatást érhetik el.

Az Asti web babaáruház kínálatában megtalálod az Adamo babahintát is, ami nemcsak kényelmes, hanem nagyon szép is.

A babahinta, mint fejlesztő eszköz is működik 

A hintázás élménye pozitívan hat a picikre. Amellett, hogy megnyugtatja őket és az altatásban is nagy segítséget nyújt, más haszna is van. Fejlesztő eszközként is remekül funkcionál, ugyanis hatékonyan támogatja a központi idegrendszer fejlődését, működését.

Jótékony hatást gyakorol a térérzékelésre, illetve az egyensúlyérzékre. Hintázás közben fejlődik az izommozgás és a koordinációs képesség is. Ezeknek a későbbiekben lesz fontos szerepe, amikor a baba elkezd kúszni-mászni, majd pedig járni.

A babahinta használata igazán szórakoztató a piciknek, önmagában már ez is elég ok a beszerzésére. Az már csak ráadás, hogy rengeteg pozitív hatása van a csemetére. Az Asti web babaáruház virtuális polcain sok más kiegészítő, bútor megtalálható.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük