BlogzineHazai pálya

GEBO Tools – Egy jól felszerelt műhelyben nincs lehetetlen!

Az autóipar folyamatosan fejlődik. Egyre újabb technológiák látnak napvilágot, amik ezzel egyidejűleg új, megoldandó problémákat vethetnek fel a szerelési munkákat illetően és új kihívásokat jelenthetnek a karbantartási feladatok szempontjából. A GEBO Tools jó áron kínál minőségi szerszámokat, amikkel akár egy teljes műhely felszerelése is biztosítható A-tól Z-ig.

Nem kevesebb, mint 5000 aktív termék áll a rendelkezésére azoknak az ügyfeleknek, akik valamilyen szerszámmal, műhely berendezéssel vagy géppel szeretnék gazdagítani a műhelyük felszereltségét.

Az autószerelő műhelyek létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen, viszont a szakértelmen kívül szükséges a korszerű, modern berendezések és szerszámok megléte is, hiszen ezek nélkül bizonyos feladatok lehetetlenné válhatnak.

Mivel a verseny hatalmas, ezért ez egy kimondottan jó lehetőségnek számít a már meglévő ügyfélkör növelésére, elvégre az autószervízek olyan szolgáltatásokkal kell rendelkezzenek, amik minden tekintetben kiszolgálják az ügyfél igényeit. A GEBO Tools ehhez minőségi termékeket kínál, közvetlenül a gyártótól, ezért nem meglepő a remek ár-érték arány.

Romániában jelenleg a GEBO Tools Magyarország az egyik legnagyobb szerszám-, berendezés- és gépforgalmazó már 2014 óta, ennek függvényében pedig kiemelkedő referenciákkal rendelkezik a termékek minőségét és a szolgáltatások színvonalát illetően, amik közül érdemes kiemelni a segítőkész ügyfélszolgálatot, illetve a 14 napos visszatérítést, amennyiben a termék megsérül szállítás közben. A GEBO Tools segítségével korszerűsíthetőek a legnagyobb autószervizek és a kisebb szerelőműhelyek egyaránt.

A megrendelők kis- és nagy mennyiség esetén is számíthatnak arra, hogy a GEBO Tools jó árat képes biztosítani, amitől minden rendelés költéshatékony befektetéssé válik. A GEBO Tools-tól a kéziszerszámoktól kezdve, a műhelyberendezésen át, egészen a speciális eszközökig minden beszerezhető, amire csak szükség lehet egy autószerelő műhelyben. Ennek köszönhetően az adott vállalkozás mindig a maximumot képes nyújtani az ügyfelek igényeihez mérten.

(A megjelenést a GEBO Tools támogatta.)

Megosztás