Mi a fesztiválszezon elengedhetetlen kelléke és hogy szerezd be a legjobbat?

Ugyan a sör, jó zene, street food és jó fej emberek is fontos tényezők, azonban van egy szereplő, akire kevesen gondolnak, mégis teljességgel nélkülözhetetlen egy fesztiválon, vagy szabadtéri rendezvényen. Ez pedig nem más, mint a szaniterkonténer, vagy más néven WC konténer. Ugye, mi lenne velünk nélküle?Nem mindegy azonban, hogy honnan és milyet szerzünk be. Olvasd el cikkünket, hogy te is tisztában legyél, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni.
Sokkal jobb választás, mint a mobil WC
Az emberek többsége idegenkedik a hagyományos mobil WC-től, teljesen érthető módon, hiszen nem túl bizalomgerjesztők és a tisztántartásuk is sokszor elmarad. Ráadásul a hölgyek esetében a szűk kialakításuk is komoly nehézségeket okozhat a használatuk során. A szaniter konténerek ezzel szemben higiénikusak, strapabírók és kényelmes megoldást biztosítanak.

Bérlési lehetőség
Mivel sok esetben előfordulhat, hogy  nincs lehetőség a megvásárlásukra, ezért fontos, hogy a kiválasztott cégnél legyen lehetőség a szaniter konténerek bérlésére. A bérlés egy sokkal költséghatékonyabb és kényelmesebb módja a WC konténerek biztosításának. Így nem kell törődni sem a szállítással, sem a hosszútávú raktározással.

Fontos a felszereltség
Általában többféle változat közül választhatunk, leggyakrabban a WC kabinnal vagy belső mosdós kerámia WC-s konténerrel találkozhatunk. Fesztiválok esetében azonban érdemes nagyobb konténereket igénybe venni. Ilyen esetben olyat keressünk, ahol több WC csészével, piszoárral, kézmosóval, tükörrel és akár bojlerrel is felszerelt konténereket biztosítanak.

A kényelem ne menjen a mobilitás rovására
Nem csak a mobil WC-ket, de a szaniterkonténereket is könnyedén át lehet helyezni egyik helyről a másikra. A helye tetszés szerint változtatható. Amennyiben már előre tudjuk, hogy sűrűn kell mozgatni, érdemes targonca panellel felszerelt konténert rendelni. Így nem kell választani a tiszta és kényelmes megoldás és a mozgathatóság között.

Ellenállóan az időjárással szemben
Ugyan ezeket a konténereket legtöbbször nyáron használjuk, mégis fontos szempont, hogy minden időjárás esetén megállják a helyüket. Ezért olyan konténer mellett ajánlott dönteni, ami masszív anyagból áll, és kiváló szigeteléssel rendelkezik. Továbbá nagyon fontos, hogy használat közben is komfortos legyen, ezért mindenképp érdemes olyat választani, ami hűtésre és fűtésre is alkalmas klíma kiegészítéssel rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .