Blogzine

Példaadó üzleti kezdeményezés Baranyáért

Különleges kezdeményes indult idén tavasszal Pécsett, amikor néhány tettre kész és a működési bázisát jelentő megye fejlődésében elkötelezett cégvezető összeült a Zsolnay Negyed kiállítótermében egy kora esti órán. A magának időközben a 4B (for Baranya) nevet is választó közösségnek az INVESTMENTOR Agency és a FERLING PR állt az élére.

A térség különlegességének népszerűsítését, a régió munkaerő megtartó képességét célzó javaslatok közül egy rövid idő alatt szárba is szökkent. A helyi gazdaság sokszínűségét rendhagyó módon bemutató Pécsi Cégek Éjszakája egy alulról jövő, könnyed kezdeményezés, melyre július 23-án kerül sor. 22 helyszínen több mint 40 cégvezetői, munkatársai várják nagy szeretettel barátaikat, üzletfeleiket, ismerősöket és ismeretleneket, hogy a város vendéglátó egységeinek elfoglalásával, kötetlen módon beszélgessenek, ismerkedjenek. Bárhogy is lesz, ez az éjjel itt biztos nem ér majd véget.

A különleges program július 23-án 16,30-kor rendhagyó keretek között nyílik meg, a pécsi Belvárosban, a TREZOR teraszán.

Bővebb információ:

Ferling József
+36 30 9017 291
ferling.jozsef@ferling.hu

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük