Blogzine

Nagyon menők a Lenovo új készülékei – mutatjuk!

A Lenovo legújabb fogyasztói készülékei mindenki számára kedvezőek, legyen szó családi időtöltésről vagy énidőről – állítja a gyártól.

A kínai gyártó bemutatta a két következő generációs Lenovo Tab P11 szériás tabletjét és az első 16 hüvelykes Chromebookját.

A mai fogyasztóknak olyan személyes eszközökre van szükségük, amelyekkel a hibrid munka és a tanulás világában is boldogulnak.

Bár a hordozhatóság és a mobilitás kulcsfontosságú e cég esetén is, a valóság másik oldala az, hogy a hibrid munkavállalók és diákok kevesebb időt töltenek irodákban és tantermekben, mint otthon.

Új Chromebookok és tabletek a gyártó műhelyéből

Ez a változó fogyasztói magatartás inspirálta a Lenovo új, a modern családok számára tervezett személyes eszközeit, köztük a Lenovo első 16 hüvelykes Chromebookját, az új IdeaPad 5i Chromebookot, valamint a prémium kategóriás Tab P11 táblagépcsalád két új tagját: a második generációs   Tab P11 és a kicsinosított   Tab P11 Pro.

A további részleteket itt olvashatják a cég új kütyüjeiről, angol nyelven.

Tudtad?

A Lenovo Group Limited egy kínai vállalat, a világ vezető személyi számítógép gyártója.[1] Az eladott darabszámokat illetően a 2012-es évben maga mögé utasította a korábbi világelső Hewlett-Packardot.[2] A vállalatot 1984-ben alapította egy 11 tervezőmérnökből álló csapat – Legend néven – Pekingben Liu Chuanzhi vezetésével, de a tőzsdén 1988-ban jelent meg Hongkong székhellyel. 2005-ben a Lenovo megvette az IBM PC divízióját. Cégközpontjaik az amerikai Észak-Karolina állambeli Morrisville, a kínai Peking, valamint Szingapúr.

A „Lenovo” mint név a „Le” (a Legendből) és a ,,Novo” (új) szavak összevonásából jött létre.[3]

A cég az asztali számítógépeken és laptopokon kívül szervereket s kézi számítógépeket, képleolvasókat, és mobil készülékeket is értékesít. A Lenovo egyéb információs technológiai termékekkel is foglalkozik és szerződéses gyártást is végez. FM365.com portálján keresztül internetelérést is kínál a még ezzel nem rendelkező kínai állampolgároknak.

 

Megosztás