Blogzine

A hulladék konténer megpakolása

Gyakori probléma konténer rendelés esetén, hogy sokan úgy gondolják csak mindent gyorsan bedobálnak a konténerbe, így az egész nem igényel sok időt és energiát.
Fontos tudni, hogy jól ráfázhatunk, ha nem fordítunk időt a munkaszervezésre. Ha Ön is konténert rendel, de némi segítségre lenne szüksége, olvassa el bejegyzésünket, melyből megtudhatja mire érdemes figyelni konténer bérlés esetén.

Mire érdemes figyelni?

Először is, ne feledkezzen meg a szükséges engedélyek beszerzéséről a konténer rendelés előtt. Ez abban az esetben szükséges, ha nem magánterületre szeretné letenni a konténert. Közterületen ugyanis területfoglalási engedélyre van szükség, amit minden esetben ügyfeleinknek kell intézni.
A szervezés során szintén fontos lépés a konténer méretének meghatározása. Még a rendelés előtt fontos felmérni, hogy mekkora konténerre lesz szükség. Az InterBridge Trade Kft. segíthet ebben, ráadásul több méret közül választhat, 4,5,6, 8 és 10 m3-s konténereket bérelhet. Ha a rakodást meg szeretné könnyíteni, akkor lenyitható falú konténert is választhat.
Milyen hulladékot szeretne elszállíttatni? Lehet nem is gondolná, de a hulladék típusa meghatározza a konténer típusát is. Amennyiben csak építési hulladék kerül a konténerbe, akkor a sittszállítás lesz szükséges az Ön számára, ami olcsóbb, mint a vegyes hulladék konténer. Ennek oka, hogy a vegyes hulladékokat szét kell válogatni, ami megemeli annak költségeit.
A konténer pakolás, és a szállítás során egyaránt fontos tényező a biztonság. A konténert a felső pereméig pakoljuk, ennél csak minimálisan lóghat túl a hulladék, hiszen a szállítás közben kiszóródhat a szemét, ami akár veszélyeztetheti a szállítóautó közelében tartózkodók épségét.

Konténer rendelés Budapest

Ahogy fentebb említettük több méretben is bérelhet cégünktől konténert, akár hagyományos, akár lenyitható falú kivitelben. Árainkról tájékozódhat weboldalunkon is, de ha Önnek több, vagy vegyes hulladék konténer szükséges, akkor igényfelmérés után egyedi árajánlatot készítünk. Budapest egész területén biztosítjuk a konténeres sittszállítást, de fontos felhívni a figyelmét arra, hogy a tavaszi és nyári időszakban rendkívül sok megkeresés érkezik hozzánk, ezért érdemes már hetekkel előre jelezni bérlési szándékát. Ezért, ha Ön is szeretné igénybe venni a konténeres szemétszállítás szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és foglaljon időpontot!

Elérhetőségeink:
Web: https://sittkontener.hu/
E-mail cím: pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám:+36/70-368-58-24

 

 

Megosztás