Blogzine

A Revolut új képzést indít az Avalanche kriptovalutáról

  • A Revolut új Kripto „Learn & Earn” kurzust kínál az egyesült királysági és EGT-beli ügyfeleinek, hogy gyarapíthassák a kriptovalutákkal kapcsolatos tudásukat.
  • E képzés keretében az ügyfelek jobban megismerhetik az Avalanche nevet viselő okosszerződés-platformot, amely a végtelenségig skálázható és a tranzakciókat egy másodperc alatt véglegesíti.
  • Ha az új kriptohasználók a Revolut teljes „Learn & Earn” program részeként ezt a képzést is elvégzik, akkor összesen akár 15 fontra/euróra is szert tehetnek.
  • A Revolut-felhasználók most már több mint 100 egyéni tokennel és legalább 12 kriptogyűjteménnyel kereskedhetnek.

A világszerte több mint 28 millió felhasználóval rendelkező globális pénzügyi szuperapp, a Revolut újabb lépést tesz előre abban a küldetésében, hogy ügyfeleinek a legjobb pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa pénzük kezeléséhez.

A Revolut az oktatás terén kínál új lehetőségeket a lelkes egyesült királysági és EGT-beli kriptohasználóknak egy új „Learn & Earn” kurzussal, amelynek középpontjában ez alkalommal a Web3-fejlesztőknek és -vállalatoknak szánt, környezetbarát blokklánc, az Avalanche áll. E platform natív tokenje, az AVAX a Revolut kriptoközössége számára elérhető egyik legrégebbi kriptovaluta.

A Revolut „Learn & Earn” kurzusainak célja, hogy az ügyfelek gyarapíthassák tudásukat a kriptovalutákat és kapcsolódó témákat illetően, ideértve a blokkláncokat, a legnépszerűbb tokeneket és protokollokat. A tavalyi év során a „Learn & Earn” program meghatározó szerepet játszott abban, hogy a kriptozsargon a szélesebb közönség, de főként az Y és a Z generáció számára is érthetőbb legyen.

Az Avalanche és a Revolut által közösen összeállított kriptokurzus

A Revolut appban négy kurzus már eddig is elérhető volt: A kriptovaluták alapjai, Polkadot, 1Inch, és a Polkadot Bónusz elnevezésű képzés. A „Learn & Earn” program azért jött létre, hogy az ügyfelek egyre többet tudjanak a kriptovalutákról és az olyan kapcsolódó témákról, mint a blokkláncok vagy a legkeresettebb tokenek és protokollok. A kurzusok hatásáról az 11FS FinTech tanácsadó cég által összeállított Pulse Report második kiadása is elismerően nyilatkozott. A Revolut „Learn & Earn” programot 2022-ben a „kriptovilág sztárjának” választották a keretében alkalmazott „szórakoztató és egyszerű megközelítés” miatt.

A tanfolyamok szórakoztató és közérthető módon adják át a Revolut által kínált tokenekkel kapcsolatos alapvető információkat és ismereteket. Az ügyfél kriptokompetenciájának szintjét rövid és egyszerű zárókvízek segítségével mérik. A Revolut a kriptovalutákkal kapcsolatos szaktudásukat tesztelő felhasználókat akár 15 fonttal/euróval jutalmazza a Revolut „Learn & Earn” program részeként, különböző tokenekben.

Az ötödik kurzus, az AVAX tokenről szóló tanfolyam a mai napon válik elérhetővé. Ennek keretében az ügyfelek két leckén keresztül sajátíthatják el az Avalanche platform alapjait:

  • Első lecke: Bevezetés az Avalanche alapjaiba – Az ügyfelek megtudhatják, mi az az Avalanche konszenzusprotokoll, és hogyan működik. Emellett a lecke betekintést nyújt abba is, miben különbözik az Avalanche a többi blokklánctól.
  • Második lecke: Hogyan skálázható az Avalanche? – A résztvevők megtanulhatják, mit takar az „alhálózat” fogalma, és hogyan járulnak hozzá az Avalanche skálázási modelljei a kripto-ökoszisztémához a gázdíjak arányos emelkedése nélkül.

A Revolut kripto üzletágának globális vezetője, Mazen Eljundi így nyilatkozott: „Izgatottan folytatjuk küldetésünket, melynek célja, hogy a blokklánc-technológia összetett világát mindenki számára elérhetőbbé tegye. Csak az elmúlt egy hónapban több százezer új felhasználót üdvözölhettünk a „Learn & Earn” programunkban. Az oktatási tartalmak iránti érdeklődés a Web3-on továbbra is ígéretes és biztató ütemben növekszik. Ez lesz az ötödik tanfolyam, amelyet a felhasználóink számára kínálunk, és a következő hónapokban még további, izgalmas kurzusokat is közzéteszünk majd. Most minden korábbinál elszántabban igyekszünk a legújabb blokkláncprotokollokról magas színvonalú oktatást nyújtani, és izgatottan várjuk, hogy tanfolyamaink milyen hatást gyakorolnak felhasználóink tudására és ennek az innovatív technológiának az általános fogadtatására.”

Hogyan lehet kriptovalutát venni és eladni a Revoluton?

A Revolut a legjobb kriptoprojektekkel partnerségben további tanfolyamokkal bővíti a „Learn & Earn” szekciót, hogy a felhasználók jobban megértsék az iparágat megalapozó koncepciókat és technológiákat, és a Revolutnak köszönhetően biztonságosan hozzáférjenek az új eszközökhöz és szolgáltatásokhoz.

Az Egyesült Királyságban alapított Revolut Ltd. a szuperappján keresztül pénzügyi termékek széles skáláját kínálja, és ezek között a kripto egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A Revoluton többféleképpen lehet kriptót vásárolni és eladni. Az ügyfelek beállíthatnak stop és limitáras megbízásokat, hogy ne kelljen időzíteniük a piacot, vagy használhatják az ismétlődő vételi funkciót a volatilitás átlagolásához. Emellett az ügyfelek felkerekíthetik a visszajáró aprópénzt egy általuk választott kriptovalutában. A felhasználók mostantól több mint 100 kriptovalutába, illetve több mint 12 kriptogyűjteménybe fektethetnek be a Revoluton – utóbbiak esetében az azonos témájú vagy technológiájú tokenek kerülnek egy kollekcióba.

Mivel a Revolut nem titkolt célja, hogy a kriptotokenek megismerése, használata és a velük való kereskedelem legbiztonságosabb platformja legyen, rendszeresen tájékoztatja ügyfeleit arról, hogy a kriptotokenek volatilis eszközök, és az árak gyorsan változhatnak. A Revolut hisz abban, hogy a kriptót szélesebb körben elérhetővé kell tenni, ugyanakkor elismeri, hogy a kripto nem való mindenkinek, ezért a vállalat arra ösztönzi ügyfeleit, hogy vásárlás vagy eladás előtt tájékozódjanak a különböző kriptovalutákról, valamint a kockázatokról és a lehetőségekről. Az ügyfeleknek érdemes független forrásokból informálódniuk és megismerniük a tokenek közötti különbségeket, mindezek mellett pedig a saját személyes körülményeiket is figyelembe kell venniük, ha kriptót vásárolnak vagy eladnak. A kriptovaluták nem szabályozottak. Az alapok nem védettek, és árfolyamuk rendkívül változékony. A nyereség után bizonyos esetekben adót kell fizetni.

Megosztás