Éljen alapítótársunk, Halaska G!

Van egy kitartó ember, aki engem is mindig mérsékletre int. Bölcsessége nélkül már régen nem lenne ez a blog. Mert anno együtt indítottuk és azóta is kitartunk az ügy mellett. Gábor megfontoltsága és mérsékelt bölcsessége szerintem mértékül szolgál mindannyiunk számára. És ezért ez a díj egyfajta közös “kézfogás” neki. Köszönjük és gratulálunk neki!

A gratuláció tárgya, hogy Gábor kitüntetést kapott a Magyar Innovációs Szövetségtől. És ezt mindenkinnél jobban megérdemelte. Mert ez szerintem több, mint egy médiadíj. Hiszen senki nem várja el Gábortól, hogy a start-up-okról írjon. Ő is egy olyan újságíró, mint mások. Mégis valamiért megszerette a világunkat és nap-mint-nap foglalkozik vele. Valamiért. Szeretetből. Hitből. És ez nagyon jó!

halaska

 

Ja aki nem hiszi ez milyen nagy munka, annak javaslom, hogy kezdjen el egy ilyen blogot írni mondjuk egy magazin szerkesztése mellett…

 

És végül maga a hír:

“Május 20-án, a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) éves közgyűlésén Szabó Gábor elnök adta át a MISZ 2013. évi Média Díját Halaska Gábornak, a Figyelő hetilap rovatszerkesztőjének, a MÚOSZ Etikai Bizottsága tagjának a magyar innovációs eredmények bemutatása és a startup ökoszisztéma építése kapcsán végzett tevékenysége elismeréseként. A Szövetség ünnepi eseményén Varga Mihály, gazdasági miniszter mondott beszédet. “

Gratulálunk! Szép volt Gábor!

 

 

2 thoughts on “Éljen alapítótársunk, Halaska G!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .