Üzleti angyalok Bécsben

November 27-én rendezik meg Bécsben az Austrian Business Angel Day-t, amely a régió kiemelkedő privát befektetői eseménye. Az egynapos konferenciának magyar résztvevője is van: Károlyi Antal, üzleti angyal személyében, aki a délutáni kerekasztalban szerepel. Kedden este a magyar üzleti angyalok is közös eseményt tartanak, szintén Bécsben a magyar üzleti angyal szervezet szervezésében.

OSZTRÁK ESEMÉNY (CSÜTÖRTÖK)

Az Austrian Business Angel Day a kelet-közép európai régió legexkluzívabb szakmai konferenciája, amely komoly szakmai fórumot kínál az aktív és potenciális magánbefektetők számára, ahol régiós kockázati tőke szakértőkkel találkozhatnak és folytathatnak szakmai párbeszédet.

A német nyelvű eseményre több mint 150 magánbefektetőt, vagyonkezelési és jogi, adózási szakértőt várnak a szervezők. A részvételi díj 490 euro, amelyből a magyar üzleti angyalok részére kedvezményt biztosítanak. A kedvezmény a Magyar Üzleti Angyal szervezetnél kérhető: www.hbaa.hu   

MAGYAR-OSZTRÁK ESEMÉNY (KEDD)

Utóbbi szervezet szintén eseményt tart Bécsben. November 25-én kedden lesz a következő Üzleti Angyal Klub rendezvénye, amelyen osztrák-magyar szervezésben biotechnológiai start-up-ok mutatkoznak be: 2 cég Ausztriából, és 2 társaság Magyarországról. Az eseményt a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. támogatja és partnere az InsiderBlog.

Az Üzleti Angyal Klub helyszíne a Bécs belvárosában található Palais Niederösterreich palota, a részvétel jelentkezéshez kötött és díjmentes. Jelentkezni ITT lehet.

hbaa2

A jövő héten tehát Bécs várja a magyar üzleti angyalokat és a kockázati tőkebefektetőket!

 

 

One thought on “Üzleti angyalok Bécsben

  • 2014. december 4. csütörtök at 21:35
    Permalink

    “Károlyi Angyal” nagyon tetszik…. Tóni biztos értékeli:))) (gyk: Antal Angyal helyett)

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .