BlogzineHazai pályaMobiltechPiaci füles

Amikor a telefonod hajnalban kukorékol

A modern technika segítségével segíthetünk szervezetünknek a természetes napciklushoz való alkalmazkodásban, vagy egyszerűen csak a jókedvű ébredésben – állítja egy új App magyar fejlesztője. A FarmAlarm elnevezésű új mobilapplikáció a napkeltéhez igazítja a felhasználó ébresztését.

Először találkozhatnak a felhasználók olyan alkalmazással, amelyben a modern technika egyetlen célt szolgál, visszahozni a legtermészetesebb módját a reggeli ébredésnek. Igazi falusi romantika, Windows alapú okos telefonokhoz. A felhasználók számára az ébredést a telefon a napfelkeltéhez igazítja, és a felhasználó választásától függően kakaskukorékolással, kutyaugatással, vagy éppen tehénbőgéssel adja tudtunkra, hogy elindult a nap. Természetesen azon túl, hogy a nappal kelni jelent némi kihívást, különösen ilyenkor, mikor egyre korábban örülhetünk az első napsugaraknak, feltételez némi rugalmasságot is a napirendünkben.

Természetesen a motiváció sem marad ki az applikációból, szorgalmas ébredéseinkkel folyamatosan lépkedhetünk előre a virtuális ranglétrán, egészen a „Grand Farm Master” szintig.

„Az ALLWIN minden évben nyer legalább egy díjat, erre az eredményre idén „csak” márciusig kellett várni. Ez az elismerés számunkra nem csupán azért fontos, mert a Microsoft által hirdetett versenyen erős mezőnyben lettünk dobogósak és ez óriási pozitív visszajelzés a szakmától, hanem azért is, mert további lendületet ad a Windows telefonokra való alkalmazásfejlesztéseinknek.

Fontosnak tarom még megemlíteni, hogy már csak tizenkettőt kell aludnom (ébrednem) a Grand Farm Master címig” – tette hozzá tréfásan Szőllősi Dániel az ALLWIN ügyvezető igazgatója.

 

Az App funkciói:

1. Autentikus csengőhang beállítása

2. Napfelkelte időpontok frissítése külső forrásból

3. Ébresztés adott időpontban

4. Facebook integráció (sikeres ébresztés után poszt: XY éppen most kelt fel a nappal együtt kakashangra a Farm ALarm alkalmazás segítségével)

5. Achievement rendszer (10, 50 és 100 ébredés után) a Facebookra posztolással

6. Animált kakas az alkalmazás hátterében

 

 

A versenyfeladatok specifikációit és a csapatok által szerzett pontokat itt lehet elérni.

 

Mit érdemes tudni a fejlesztő cégről?

Az ALLWIN Informatika Kft. 2007-ben alakult, 17 munkatársat foglalkoztató, dinamikus szoftvercég. Fő tevékenysége egyedi szoftverek, innovatív online rendszerek, és Windows Phone alkalmazások fejlesztése.

2010-ben Microsoft Innovációs Díjat nyert a Doktor-OK Online Foglalási Rendszerrel. 2011-ben részt vett az Európai Parlamentben a „Brainstorm – innovatív kkv-k Magyarországról” című közmeghallgatáson. Szintén 2011-ben az ivsz.hu honlappal Az Év Honlapja Minőségi Díjat nyert.

A 2012-es évet pedig dobogós helyezéssel nyitotta a Windows Phone Code Camp versenyen.

 

Megosztás