BlogzineHazai pálya

Facebookon lehet szavazni, ki nyerjen az InnoApps versenyen

Az Invitel negyedik alkalommal meghirdetett innovációs pályázatának szavazási köre március 26-án zárul.

Az InnoApps pályázat a középiskolás és a felsőoktatásban tanuló „applikáció fejlesztők” versenye. Az őrogram célja, hogy a pályázaton keresztül minél több fiatal fejlesztő kapjon támogatást és mutathassa meg tehetségét a szélesebb közvéleménynek is. Az üzlethez, munkához kötődő „komolyabb” témájú fejlesztésekkel a „Ne szórakozz!” kategóriában, a „könnyedebb” hangvételű fejlesztésekkel pedig a „Szórakozz!” kategóriában lehet pályázni.

Mindkét kategória győztese egy tabletet és 200.000 forint értékű vásárlási utalványt vihet haza, miközben az Invitelnek köszönhetően az egész ország megismerheti nevét és munkáit. A pályázatokra az Invitel Facebook oldalán lehet szavazni itt.

InnoMax zsűri: elit kör

A zsűri immár hagyományosan, az üzleti élet, az informatikai, a média és az innováció világából érkező szakemberekből áll. Már negyedik éve tagja az InnoMax zsűrijének Krisán László a Széchenyi Kártya programot megalkotó és koordináló KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója. Másodszor vállalta el a zsűrizést Papp Péter programozó matematikus, a kancellar.hu informatikai biztonsági cégének elnöke valamint Dr. Peredy Zoltán egyetemi doktor, a Nemzeti Innovációs Hivatal főosztályvezető-helyettese. Az InnoMax média partnere a CEMP, a zsűrizésben Pusztay András az Index.hu Zrt. ügyvezető igazgatója, közgazdász, újságíró vesz részt a média világából. Ugyancsak először lesz zsűritag Halácsy Péter a világhírű karriert befutó prezi.com társalapítója, technológiai igazgatója. A zsűri elnöke az idei évben Gerlei Gyöngyvér az Invitel Zrt. vállalati értékesítési igazgató lesz.

 

Megosztás