Blogzine

Tedd jobbá egymillió ember életét!

Neked mi a hároméves terved? Jobbá tennéd egy millió ember életét a technológia révén? A  Singularity University eseménye. Most, csütörtök este.

Az esemény neve:  Global Impact Competition CEE 2014

Info Session:

A  Singularity University CEE beszélgetést szervez a regionális Global Impact Competition kapcsán, melyre várja a kezdeményezés és a Szilícium-völgybe szóló ösztöndíj iránt érdeklődőket.

A rendezvény során bemutatjuk a Singularity University képzéseit, szervezetét és szellemiségét, továbbá részletesen ismertetjük a Global Impact Competition-t. Az eseményen lehetőség lesz a pályázattal kapcsolatos kérdések, dilemmák felvetésére.

A beszélgetés résztvevői:

 

Bognár Botond – a Singularity University magyar nagykövete

Szabó Csaba – a GIC CEE alapítója, Singularity University alumnus

Peter B. Záboji – a European Entrepreneurship Foundation alapító elnöke

 

A rendezvény ingyenes, regisztrálni ezen a linken lehet: http://gic2014cee.eventbrite.com

Időpont: 2014. február 13. (csütörtök) 18:30

Helyszín: LogMeIn iroda, 1061 Budapest, Andrássy út 9.

http://www.sucee.eu/

 

A harmadik alkalommal meghirdetett Global Impact Competition (GIC) olyan projekteket keres, melyek pozitív hatást gyakorolnak egy millió ember életére Közép- és Kelet-Európában. Cél a három év alatt elérhető jelentős jobbítás, a gyors ütemben fejlődő technológia segítségével.

 A GIC CEE két nyertese 30.000 USD értékű ösztöndíjban részesül, mely a Singularity University nyári Graduate Studies Programban való részvételt biztosítja.

 

Az idei GIC CEE döntője Budapesten kerül megrendezésre 2014 tavaszán. A döntősök rangos zsűri előtt fogják prezentálni munkáikat, melyben a Singularity University oktatói és a régió prominens vállalatainak vezetői foglalnak majd helyet.

 

További információ:

www.sucee.eu

 

 

A Singularity University (SU) székhelye a kaliforniai Szilícium-völgy szívében lévő NASA Kutatóközpont. Az egyetem tudósok, kutatók, vállalkozók és vezetők találkozóhelye. A SU küldetése, hogy a kimagasló elméket  képezze, felkészítse arra, hogy exponenciális technológiákat alkalmazva az emberiség előtt álló legnagyobb kihívások megoldására vállalkozzanak.

Megosztás