Itt a Ma este koncert, a last minute koncertjegy oldal

Több hónapos fejlesztés után péntek reggel útjára indult a Ma este Koncert! oldal, amely a már jól ismert Ma este Színház! kistestvéreként last minute pop-, jazz-, és komolyzenei programokkal várja a látogatókat.

Új családtag érkezett a Ma este Színházhoz, péntek reggel ugyanis elindult a hónapok óta várt Ma este Koncert! testvéroldal, ahol szokás szerint last minute, félárú jegyeket vásárolhatunk, ezúttal színház helyett zenei programokra.

Ma este Koncert! egyelőre 12 állandó partnerrel – köztük a Budapesti Fesztivál Zenekar, az Orfeum Pesti Mulató és a Budapest Music Center is – indul útjára, és az alapítók szerint ez a szám hamarosan tovább nő majd. “A korábban meglévő zenei partnereink mellett nemrégiben a Zeneakadémiát és a Budapesti Vonósokat üdvözölhettük, és már több új előadóhely jelezte, hogy szívesen csatlakoznának hozzánk” – mondta Limbacher Tivadar.

maestekoncert1
A két alapító már tavaly gondolkodott a Ma este Koncert! elindításán, és miután az elmúlt hónapokban több nagyobb zenei partner is csatlakozott a kezdeményezéshez, belevágtak a fejlesztésbe. A last minute szórakozásra éhes nézők izgatottan fogadták a bejelentést, már az oldal indulása előtt több ezren feliratkoztak a napi koncert ajánlóra.
A Ma este Színházat Limbacher Tivadar és Szabadkai Attila alapították 2011 decemberében, és a startup azóta sikeresen honosította meg itthon a last minute színház fogalmát; az elmúlt két és fél évben már több mint százezerszer vették rá a látogatókat a spontán, last minute kultúrafogyasztásra.

2 thoughts on “Itt a Ma este koncert, a last minute koncertjegy oldal

 • 2014. október 3. péntek at 08:50
  Permalink

  Nagyon örülök, hogy újra indult az oldal új részt vevőkkel kiegészítve, mert nagyon hasznos volt számomra. Köszönöm nektek.

  Reply
 • 2019. június 11. kedd at 22:38
  Permalink

  Eddig kaptam a Ma este Koncert email értesítéseket…nKérem most is!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .