Két napon keresztül tart majd a Startupok Éjszakája

Startup konferenciára készülnek a világ több országában, bár a történések zöme ugyan San Franciscóban zajlik a hazai startup vállalkozók mégis valós időben, az Akváriumban követhetik a legnagyobb amerikai Startup eseményt november 17-étől.

2009-­ben indult világhódító útjára, az Eric Ries által alapított, vállalkozás és termékfejlesztési validációs módszertan, mely napjainkra nem csupán az induló vállalkozások, hanem számos nemzetközi kis­, közép­ és nagyvállalat, egyik alapvető működési módszereként használnak, új termék, vagy szolgáltatás kidolgozásakor. A módszertan tapasztalatait, az új trendeket osztják meg minden év novemberében a Lean Startup Konferencián a világ legjobb szakemberei.

Idén Eric Ries mellett, a Google, a GE, a Product Hunt, az Intuit, a Strategyzer, és a Dropbox képviselői is prezentálnak. Mivel a konferencia az Egyesült Államok nyugati partján kerül megrendezésre kevesen élvezhetnék élőben, ezért a Budapest Launchpad Egyesület már harmadik éve szervezi meg a rendezvény élő közvetítését.

akvarium-launch

 

Mivel a közvetítés valós idejű, ezért a szokatlan konferencia mindkét napján hajnal háromig hallgathatnak előadásokat a budapesti startup közösség tagjai. A rendezvény az elő közvetítésen túl a hazai startupokat, a hazánkban tartózkodó külföldi szakmabelieket, a téma iránt érdeklődő vállalkozókat valamint a kis­ közép­, és nagyvállalati szférában dolgozókat hozza össze erre a két éjszakára.
Az amerikai programon kívül a legjobb hazai előadók érdekes előadásait is meghallgathatják a résztvevők és persze a megszokott kapcsolatépítési lehetőségekkel is kiegészül a különleges program. A rendezvény november 17-én kezdődik a Design Terminal inkubátor vezetőjének előadásával az Akváriumban, amely ezzel ismét izgalmas startup eseménynek ad helyet.

A Budapest Launchpad Egyesület, a rendezvény házigazdája a hazai startup ökoszisztéma fejlesztését és a hazai tehetségek edukációját tűzte ki céljául, ennek keretében rendszeresen szervez oktatásokat, kapcsolatépítő eseményeket. Alapítói ismert startup szakértők, sorozatvállalkozók és tapasztalt üzletfejlesztők, akik évek óta dolgoznak a hazai startupok nemzetközi sikerének megalapozásán. A Lean Startup Konferencia közvetítésével a szervezet most is a hazai tehetségeket segíti információhoz jutni a nemzetközi trendekkel kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .