Blogzine

Nívós közép-európai startup eseményen vehetnék részt magyar csapatok

Az InnoTrade program keretében utazhatnak ki startupok a lengyelországi European Startup Days-re.

Újabb jelentős nemzetközi eseményen vehetnék részt hazai startupok a Magyar Nemzeti Kereskedőház jóvoltából.

Az InnoTrade program következő állomása a katowicei European Startup Days 2016. május 19-20 között, melyen közel 2000 látogató és 500 nemzetközi startup vesz részt. A rendezvény fő fókuszterületei az IT, a kereskedelem, az energetika, az orvostudomány és az élelmiszeripar.

A European Startup Days legfőbb törekvése, hogy elősegítse a fiatal, feltörekvő innovatív vállalkozások kapcsolatépítését és integrálja a startup világ legfontosabb szereplőit, egyetemeteket, inkubátorokat, befektetőket, vállalatokat, sikeres üzletembereket és a versenyképes ötletekkel rendelkező cégeket a közép-európai startupok fejlődése érdekében.

Az esemény társrendezvénye a 8. Európai Gazdasági Fórum, mely Közép-Európa legnagyobb üzleti-gazdaságpolitikai eseménye, melyen 7500 döntéshozó vesz részt a régióból.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház biztosítja a kiállítóhely és a kiutazás költségeit, továbbá a résztvevő startupoknak lehetőségük nyílik az iparáguknak megfelelő panelbeszélgetéseken való részvételre, illetve jelentős világcégek, köztük a Google képviselőivel való találkozásra is.

Az eseményre a http://www.innotradeprogram.hu weboldalon keresztül lehet jelentkezni 2016. május 1-ig.

A jelentkező startupok közül a program szakmai zsűrije előre meghatározott szempontrendszer alapján ítéli oda a részvételi lehetőséget.

További információ az eseményről:

http://www.estartupdays.eu/en/

startupdays-pl

Megosztás