Blogzine

Extázis a Tudás-vadonban: Field Trippin’

A közösségi colearning nap fókuszában: életmód, egészség, tudásmegosztás, önfejlesztés, jövő munkatrendjei.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, Magyarország vezető coworking irodája idén is csatlakozik a Startup Safari fesztivál felhozatalához, és 2019. április 17-én 40 szakértővel, 4 szinten, 14 programelem keretében tart “terepgyakorlatot” Field Trippin’ elnevezéssel.

“Az idei Safari-túránkat úgy állítottuk össze, hogy egy egész napos, izgalmas és moduláris útvonalon emeljen fokozott közösségi tudatállapotba. A panelbeszélgetések mellett interaktív workshopokkal rázzuk fel a város startup ökoszisztémáját” – mondja Klementz Kata, a Loffice társalapítója, az esemény egyik szervezője.

Léteznek még női és férfi funkciók? Mi az ára egy cégen belüli konfliktusnak? Mikor lesz az énmárka építés iskolai tantárgy? Mi a releváns tudás ma, amikor minden információ karnyújtásnyira, a telefonunkban van? Hogyan térhetünk vissza a munka világába kisgyerekes anyukaként? Mi a jövője a videós tartalmaknak a social mediában? Hogyan vehetnek komolyan nőként mint befektető? Mit mutat vállalkozásunk egészség-tesztje?

A programok három téma köré csoportosulnak: lifestyle & wellbeing (életmód – egészség – teljesség), future of work (munka – üzlet – vállalkozásfejlesztés) és education (önfejlesztés – tanulás – tudásmegosztás). A túrák elsősorban az innovációra nyitott, inspirációra éhes, a startup világ iránt érdeklődő és vállalkozó szellemű fiatalokat, illetve a munka világába visszatérni vágyó kisgyerekes szülőket célozzák.

Ízelítő a programból:

Lépd át a határt – Vienna WOW 3.0
Ki ne szeretné a világ egyik legélhetőbb városában is megmérettetni üzleti ötletét? A szomszédos osztrák piac iránt érdeklődő startupoknak a Loffice idén harmadik alkalommal biztosít lehetőséget arra, hogy a Vienna WOW elnevezésű speed dating keretén belül elismert szakértőktől, például az Oppenheim Ügyvédi Iroda vagy az Austrian Business Agency képviselőitől kapjanak befektetési, vállalkozásfejlesztési, jogi, adózási tippeket, és első kézből ismerjék meg az osztrák állam startup finanszírozási és ösztöndíjprogrammal kapcsolatos lehetőségeit. Jelentkezni itt lehet a szakértőkkel való személyes találkozókra.

Meztelen valóság – kortárs női kisokos
Mit jelent ma nőnek lenni? Ezen a ‘női sztriptíz órán’ 6 dögös hölggyel csupaszítjuk le a modern női szerepeket: Csemer Boglárka énekesnőt, Csorba Anita kreatív influencert, Kecsmár Zsuzsát, az Antavo marketingvezetőjét, Németh Flórát, a TEDx Liberty Bridge Women társalapítóját, valamint Polgár Ildikó social media influencert, Winkler Nóra művészeti szakember, műsorvezető “vetkőzteti”.

Ádám almái – tanulni tudni kell
Youtube-ról kitanult szakmák, online kurzusok tengernyi kínálata, minden napra jutó TED inspirációk, ‘hülyebiztos’ alkalmazások és eszközök bármilyen szakmára specializálva – mi a releváns tudás ma, amikor minden információ karnyújtásnyira, a telefonunkban van? A jövő munka trendjei nyomába ezúttal Bombera Krisztina, újságíró, Szörnyi Kriszta, a HVG Extra Magazinok főszerkesztője, Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus, Sári Marianna executive coach, Dr. Kovács A. Tamás, a Fontanus Alapítvány elnöke, valamint Kraszkó Zita színművész erednek.

Vissza a nyeregbe – női önbizalomnövelő műhely
Táplálkozástól a magabiztos tükörbe nézésig, életmód- és stílustanácsadóink gyakorlati tippekkel adnak útmutatást a kisgyermekes szülőknek, hogy egy egészséges, tudatos és önazonos útra lépve indítsák el karrierjüket. Megmondóembereink Tóth Vera énekesnő, Krajcsó Nelli a Slow Budapest alapítója, Mihályfi Zsófia, YURKOV stílustanácsadó és Szentgyörgyi Rómeó életmód coach, az Év Személyi Edzője 2018-ban lesznek. A panelbeszélgetést a Coca-Cola Magyarország #énjövőm tréningje teszi teljessé, ahol csoportmunka keretében szakértők segítenek azonosítani és fejleszteni az álláskereséshez és elhelyezkedéshez szükséges készségeket.

Future of work
Hogyan lesz valakiből digitális nomád és milyen, ha a nagyvilág az otthonod? A Youtuberek tényleg megélnek abból, amit csinálnak? Krajnyik Cintia, a Funzine főszerkesztője, Farkas Dániel, a Star Network influencer ügynökség tulajdonosa és Szijj András, a streamPUNK.hu alapítója beszélgetnek arról, hogy milyen irányba változnak a munkavégzés formái a következő 5 évben, illetve,hogy honnan, hogyan és miért dolgoznak szívesen a jövő munkavállalói.

Regisztráció és bővebb információ:
https://www.facebook.com/events/1241532229328118/

Megosztás