Blogzine

Ki nyeri a következő válságot? Barabási Albert-László és a Brain Bar különleges tréningje

Barabási-Albert László hálózatkutató, a siker egyetemes törvényeit feltáró Képlet világhírű szerzője különleges tréninget tart a Brain Bar jövőfesztiválon. A téma: hogyan kerülhet egy vállalkozás a következő gazdasági válság nyertesei közé?

Reméld a legjobbat, és készülj a legrosszabbra, szól az ismert mondás. De hogyan készüljünk fel az ismeretlenre? Ha csupán a legutóbbi krízis határozza meg a gondolkodásunkat, váratlanul érhet bennünket a következő. A Brain Bar saját fejlesztésű innovációs tréningje a Mastermind Sessions, mely azokat az üzleti vezetőket célozza meg, akik felkészülten szeretnék fogadni a kihívásokat.

A Brain Bar tréningjén a résztvevők a mindennapi cégvezetésben is hasznosítható tudásra tehetnek szert. Barabási Albert-László nem csupán világszerte elismert hálózatkutató, de nagyszerű történetmesélő is. A Mastermind Sessions során a sikerről szóló tudományos felfedezéseit élvezetesen, adatokkal és példákkal illusztrálva adja majd át a hallgatóságnak. A résztvevők biztosra vehetik, hogy a hálózatkutatás fenegyereke számos közkeletű tévedést fog eloszlatni a tudomány segítségével.

Ezt követően a résztvevők kis csoportokban, a legprofibb szervezetfejlesztők segítségével fordíthatják le maguk számára a hallottakat:

Személyes visszajelzést kaphatnak Barabási Albert-Lászlótól
Felmérhetik, hogyan javíthatják és mérhetik cégük teljesítményét
Megtervezhetik, mit és hogyan tennének, ha már holnap beütne a válság
Személyre szabott válságbiztosítási tervvel térhetnek haza

Az exkluzív, közép- és felsővezetőket célzó program Európa legrangosabb jövőfesztiváljának nulladik napján, május 29-én kerül megrendezésre a Budapest Music Centerben.

Megosztás