BlogzineHazai pálya

Offerista Group felvásárolta a Drive2Store marketing megoldásokat kínáló Prospecto.hu-t

Az Offerista Group a Drive2Store marketing megoldásokat kínáló, például ackciós újságokat online láthatóvá tévő Prospecto.hu felvásárlásával nyit a Közép-Kelet Európai régió felé. (x)

Az Offerista Group, a DACH régió (Németország, Ausztria és Svájc) vezető digitális retail marketing megoldás szolgáltatója, összeolvad a Prospecto Group-pal, amely Közép-Kelet Európa vezető szolgáltatója a téren. Offerista és a Prospecto ügyfelek ezen túl egy sokkal szélesebb elérést élvezhetnek, amely legalább 39,5 millió fogyasztót jelent Európa-szerte, valamint új országokra tudják kiterjeszteni kampányaikat. A Prospecto Group ügyvezetője továbbra is Oggy Popov marad.

A szófiai központú Prospecto Group egy drive2store marketing megoldásokat kínáló szolgáltató, amely több mint 100 kis- és nagykereskedő ügyféllel, 16 országban és több mint 30 alkalmazottal rendelkezik a szófiai, budapesti és bukaresti irodáiban.

Prospecto.hu

Két cég vagyunk ugyanabban az üzletágban, nagyon hasonló termékekkel és szolgáltatásokkal. Ezért együttműködve és összeolvadva sokat tudunk javítani a hatékonyságunkon. Egy másik ok lehet amiért cégek összeolvadnak, ha a termékeik kiegészítik egymást. Ebben az esetben nagyobb a rizikó, hogy az új termék sikeresen fog-e beleilleni a portfólióba hosszú távon. Mindkét esetben nagyon fontos, hogy a csapatok között meglegyen a szinergia és egy közös vízió a jövőre nézve. Hiszen egy összeolvadás után együtt kell dolgoznotok azért a bizonyos közös célért és a sikerért.

“Az Offerista Group a Prospecto.hu felvásárlásával nyit a Közép-Kelet Európai régió felé. Az elmúlt pár évben a Prospecto Group hatalmas sikereket ért el a Közép-Kelet Európai régióban több mint 100 ügyféllel főleg a kereskedők és márkák között. Az Offerista Group-ban egy olyan erős vízióval rendelkező partnerre találtunk, akik egyből felismerték a csapataink és szolgáltatásaink egyesítésében rejlő lehetőségeket. Együtt egy nagyobb csoport részeként szélesebb lefedettséggel és erőforrásokkal tudjuk folytatni. Ez az akvizíció egyben az eddigi munkánk nagy elismerése is.” – tette hozzá Oggy Popov, a Prospecto Group alapítója és CEO-ja.

Az Offerista Group GmbH-ról
Offerista Group GmbH a DACH régió piacvezető online retail-marketing szolgáltatója. A cégcsoport havi szinten átlagosan 39,5 millió fogyasztót ér el online ajánlataival. Több mint 110 fős csapatával, az Offerista Group csatornákon átívelő támogatást nyújt retailer és gyártó ügyfeleinek, vásárlókhoz vezető útjukon.

A Prospecto Group-ról
A Prospecto Group egy online Drive2Store marketing megoldásokat kínáló szolgáltató, mely több mint 100, főként retailer ügyfélnek segít rendszeresen ajánlataik online terjesztésében. A 30 fős csapat egy akciós ajánlatokat összegyűjtő portált épít 16 európai országban, irodákkal Szófiában, Budapesten és Bukaresten.

(x)

Megosztás