Címke: epc

1 hozzászólás

COLABS EVER! (party calling)

A hazai start-up történelem része, amit a Colabs-os fiúk csináltak! Nagy Petrosz, Borbély Gábor, Bogár Bence és persze Bakó Zsolti. És csütörtök este 5 éves bulijuk lesz! Kötelező menni! Éljenek!

Kategória: Hazai pálya
alapítók
Szóljon hozzá most!

Zöld-innovátor az építőiparnak – EPC döntő 2. rész

A kezdő cégek közt végre nem csak webes fejlesztés mutatkozott be és nyert az Elevator Pitch Competition (EPC) döntőjén, hanem egy okos épületautomatizálási megoldás is. Helyszíni tudósításunk 2. része, új társszerzőnktől, akit üdvözlünk az INSIDER-en!

Kategória: Hazai pálya
remagine2
1 hozzászólás

EPC döntő: a konnektor nyert!

Ellátogattam a II. Elevator Pitch Competition (EPC) döntőre. Az eseményt nagyon vártam, mert tavaly az Ybl palotában tartott rendezvény fölöttébb impozáns volt: az akkori belső szökőkút mellett, anno maga a befektetői network is pezsgő volt. Idén másként alakult a dolog, … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya
epc2
2 hozzászólás

Elevator Pitch 2011 – elődöntők

Az Elevator Pitch Competition (EPC) startup első két elődöntőjén jártunk. Immár ez a 2. EPC, amelynek a lényege, hogy két percben kell eladnod az ötletedet a befektetőknek. Íme a helyszíni élményeink.

Kategória: Riportok
art-of-the-elevator-pitch
3 hozzászólás

Tagomo – hazai startup sztár született?

Az első hazai startup weekend állítólag úgy született, hogy egy New York-ban tanuló, marketinges lány beszélt az EPC-s srácokkal, hogy itthon is szervezzék meg… Aztán ez a lány beszervezett egy tehetséges designer srácot, aki hozta az ötletét és… és TAGOMO … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya, Startupok
Startup Weekend_2011 márc_ 042