Címke: felmérés

Szóljon hozzá most!

A vállalati szektort az export emelheti

A következő egy év során a hazai nagyvállalatok 2,2%-os árbevétel-növekedésre és 1,4%-os profitbővülésre számítanak. Ez mérséklődést jelent a tavalyi kilátásokhoz képest, ugyanakkor az exportpiacok árbevétel-növekedését tekintve javuló trend látható a várakozásokban a K&H nagyvállalati növekedési index alapján.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

A kedvezőbb árat és a gyorsaságot tartjuk a közösségi gazdaság legfőbb vonzerejének

Felmérést készített a hazai felhasználási szokásokról a Sharing Economy Szövetség. Főként a felsőfokú végzettségűek és a városlakók használják előszeretettel Magyarországon a közösségi gazdasági szolgáltatásokat – derül ki a Sharing Economy Szövetség friss felméréséből.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Változó videófogyasztás: Előretör a mobil, visszaszorul a hagyományos tévézés

Az  1,1 milliárd fogyasztót reprezentáló TV és média jelentése szerint nagymértékben emelkedik a videótartalmak mobileszközön történő nézése. Az elmúlt hat évben 85 százalékkal emelkedett a TV- és videónézéssel töltött idő aránya a mobileszközökön hetente.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Többet lógunk okostelefonon, és többet is költünk ezeken keresztül

  A GfK Digital Connected Consumer kutatásának legfrissebb adatai szerint a 15-59 éves internetezők többsége ma már okostelefonján is rendszeresen csatlakozik a világhálóhoz. Ötből egy megkérdezett azonban továbbra is ragaszkodik a hagyományos mobiltelefonhoz és nem is tervezi, hogy okostelefont szerezne … Folytatódik….

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

A hordható eszközök még az egészségünknek is jót tehetnek?

Megvizsgálták, hogy mit várnak az okostelefon-használók a hordható kütyüktől, ami a fejlesztőknek fontos iránymutatás lehet. Az alapvető következtetés nem meglepő: egészségesebb életet szeretnénk.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Növekvő k+f ráfordítás

A Deloitte felmérése szerint a magyar cégek egyre többet költenek innovációra.

Kategória: Blogzine