Címke: Turcsán Tamás

Szóljon hozzá most!

Mit kíván a magyar StartUp? – videóval

Idén is felszólalt a startup világ nevében az Információs Társadalom Parlamentjén korábbi alapítótárunk, Turcsán Tamás Péter, alias Shy. Felszólalásának videó-összefoglalója következik.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Shy, azaz Turcsán “Petőfi” Tamás parlamenti Startup “nemzeti dala”

Aki még nem látta volna, annak érdemes megnéznie blogunk egykori kulcsemberének, Turcsány Tamás Péternek (többünknek csak Shy, de a jövőben Shy-Petőfi Tamás :)  info-parlamenti szereplését és nem árt megszívlelni a “kiáltványban” megfogalmazott mondatokat. Az alábbi cikk a Digitalhungary.hu oldalon jelent … Folytatódik….

Kategória: Blogzine
1 hozzászólás

Nemzetközi a Hackathon-in-a-Box!

A hétvégén három ország hét egyeteméről érkeztek hallgatók a Pannon Egyetem nagykanizsai kampuszán rendezett üzleti ötletversenyre. 

Kategória: Blogzine
3 hozzászólás

Shy vs Balázs – csörte és legyen buli?

Beindult a szavazás!  A legizgalmasabb vetélkedés Shy (222 szavazat) és Szabó Balázs (220 szavazat) versenye a “legnépszerűbb start-up személyiség” díjért. Megindultak a felajánlások az FB-n is. Éles a helyzet! –  Apropó tartsunk díjátadó / évzáró / értékelő / miegymás bulit? … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya
8 hozzászólás

SZAVAZZ! 2013-as start-up évértékelő

A tavalyi “szubjektív” helyett legyen inkább “közösségi” értékelő –  mármint a hagyományos “start-up évértékelés” helyett. Kérem, segítsetek és találjuk meg 2013 közösségi magyar start-up toplistáját! Szavazz, vagy javasold a 2013. év legjobbjait! – Lezártuk 01.31-én, betéve az eredmények!

Kategória: Hazai pálya
3 hozzászólás

Az amcsik eladnak mindent, mi meg okosak vagyunk (videó)

SUU: Az amcsik eladnak mindent, mi meg okosak vagyunk.  Turcsán (Shy) Tamás blogunk egyik kulcsembere nyilatkozik.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya