Hazai pálya

Get in the Ring! – a legjobbakat keresi

A Get In The Ring! a világ legjobb startupját keresi! – Van egy startupod? Vagy elképesztően jó a vállalkozás indító ötleted? Most itt a lehetőség, szállj be a ringbe, küzdj meg a versenytársakkal, nyerd meg magadnak a befektetőket és az akár 1 millió eurós nemzetközi fődíjat. Nevezz október 12-ig!

A versenyzők az 1 millió eurós nemzetközi díjak mellett közel 20 000 euró összértékű magyar díjakat nyerhetnek, amelynek része az AbilityMatrix 3 millió forint értékű insight kutatása és stratégiai tanácsadása.

Az Enterprise Hungary, mint magyar szervező olyan startupokat vagy innovatív ötleteket, piacképes terveket keres, melyek megállják a helyüket nemzetközi színtéren is. Ezért hozta el Magyarországra a „Get in the Ring!” nemzetközi startup versenyt.

get2

A hazai verseny 2014. október 22-én, Budapesten lesz. Majd ezt követően a legjobban szereplők kijutnak Szófiába, ahol 2014. november 18-án folytatódik a Get in the Ring – immár a magyar döntősök részvételével. Majd a regionális előselejtezők után, 4 világhírű befektető előtt november 21-én Rotterdamban mérhetik össze az erejüket a legjobb európai startupok!

Az Entreprise Hungary  várja a jelentkezésed, ha a startupod nem több mint 5 éves, jól méretezhető és innovatív üzleti ötlet vagy modell, ha befektetőt keresel és nem riadsz vissza a nemzetközi hírnévtől sem!

Szállj be a ringbe Te is!

 

Jelentkezés a versenyre:http://getinthering.co/events/register-hungary/

Jelentkezés az eseményre: https://www.eventbrite.com/e/get-in-the-ring-regisztracios-forma-tickets-13363896775

Részletek a versenyről:

http://enterprise-hungary.com/versenymodszer/

Megosztás

One thought on “Get in the Ring! – a legjobbakat keresi

Comments are closed.