Külföld

WordUp – Neumann a völgyben! Calling!

Tök jó ilyet olvasni, hogy a Szilícium völgyben élő (word-up) magyarok szervezetet hoztak létre NEUMANN SOCIETY néven. Szóval vmi NAGY dolog készül ott kint, amelyet ahogy látom Karafiáth Balázs indíthatott el! Hajrá, király és gratulálunk!!

Nos a sztorit a bulvár média hozta le, ami vélhetően azt jelenti, hogy a kintiek erősen nyomták a hazai sajtó felé az ügyet. A Face-ről, Halacsy Péter postjából mi is felfigyeltünk! (Köszi Péter!)

És a dolog lényege, hogy a magyar innovációkat kellene kint képviselni, erősíteni. Erre várják mindenki javaslatát a

#Hunnovators

címke alatt, amelyből 2015. március 14-én konferencia is várható San Francisco-ban. A konferencia igen érdekes alapvetéseket boncolgat, mint például (idézet INNEN):

  • How can we gain the understanding, awareness and prowess needed to create lasting positive change in our Bay Area and US Hungarian Community as well as Hungarian society?
  • How can we put Hungarian talent and brainpower, especially our well-known capacity to analyze and innovate to the best use for social good?
  • How can Hungarian society – especially new generations and young talent – benefit from the mindset and learnings of the US Hungarian community and the achievements of Bay Area Hungarians?
  • How can we all practice everyday heroism and help Hungarian society achieve the mental and attitude transformation needed to realize its full potential in the 21st century?

 

tumblr_n6cl3ayGLW1qz7lxdo1_500

 

Szóval nem kis kérdések ezek, amiket mi is szoktunk feszegetni itt a blogon.

BIGFACES

És ahogy a kinti website-on látom, elég király arcok (FACES) álltak össze, hogy a magyarok jó hírét vigyék vigyék a völgyben! És ez hiper respekt! Ez nagyon ottvan! És gratulálok nekik!

 

Képernyőfotó 2014-11-30 - 22.45.17

És nagyon várjuk a következő eseményeket és azt, hogy a magyar (honi) közösséget is hívják meg a kintiek! Nagyon király, hogy ott lehettek és mi is szeretnénk ennek részei lenni! Ha szóltok nekünk, jövünk ezerrel! Hajrá!

Megosztás