Blogzine

WordUp arcok a Völgyből 2. – Kth Balázs

Mi készül ott Frisco-ban?! Nem értettem. Amikor megláttam a csatolt prezit. Karafiáth Balázs nyáron itthon járt. És sokat beszélgettünk arról, hogy a Szilícium völgy a magyaroknak akár klassz is lehetne… Ő kint él aktívan.  És ahogy látom, készül vmire. De mire? Onnan ide?!

Szóval a webről levadászott prezi alapján valami pénz-raisingelés folyik kint a völgyben. Még a Gazella (Godzilla? haha) is benne van. És Balázs ügyködik valamin, ami „UNCLE CALFORNIA” néven fut… és ami klassznak tűnik… de mi ez?

 

Nem tudom, de ez valami pénz gründolásnak tűnik – a dolog jó értelmében!  Ez izgalmas, akárhonnan is nézzük. Friscoból vagy Budáról. Mert ezek szerint vannak kint olyanok, mint Korsós Milán, vagy Balázs, akik értünk nyomják kint! És ezért respekt!

Karafiáth Balázs – aki azon nyomul kint, hogy összekössön minket a kinti közösséggel! És ez szép! És ezt jó tudni! Hogy nem vagyunk itt egyedül Budán, és Pesten, a Hub-ban és nem.

És ha mered / bírod folytatni ez a postot, akkor ajánlom, hogy nyomj be háttérzenének egy Doors-ot (lásd REMIX ITT), mert szerintem a fotók magukért beszélnek…  Nézd (forrás FB-publik):

 ba1

ba3

ba4

ba6ba5

ba7

ba8

ba9

ba10

ba12

És ezután a fotósorozat után kérdezze meg még valaki, hogy „hol jó élni?!” – hát sehol máshol. Menekülni kell a Dombról a Valley-be… haha

és jaj ott kéne lenni…. nem?? Balázs, ez killing!

—–

Az 1. rész Korsós Milán volt ITT!

Megosztás