Blogzine

Magyar cég sikere az IBM üzleti versenyén

A USER Rendszerház Kft. az első három között végzett az Egyesült Államokban rendezett 2012-es Tivoli Summit Cup Award-on. A versenyt olyan IBM partnerek számára hirdették, amelyek kiemelkedő üzleti teljesítményt értek el, vagy innovatív ügyfélmegoldásokat dolgoztak ki IBM Tivoli szoftverrel. A versenyen évente több száz vállalat indul a világ minden tájáról, de ez az első alkalom, hogy magyar versenyzőt is beválogattak a mezőnybe.  A Tivoli Summit szervezői már a nevezést is kemény feltételekhez kötötték: a résztvevőknek be kellett mutatniuk a Tivoli termékcsaládokhoz kapcsolódó kereskedelmi eredményeiket, szakmai akkreditációikat, legsikeresebb marketingkampányaikat és ügyfél-referenciáikat. A USER legsikeresebb „versenyprojektje” egy Tivoli Storage Manager szoftverre épített hiteles zárt dokumentum rendszer volt. A dobogós helyezés presztízsét jól érzékelteti, hogy a kategória idei nyertese, a Sirius Computer, Észak-Amerika egyik legnagyobb hardver és szoftver-viszontértékesítő cége, melynek tavalyi IBM szoftverforgalma csaknem 130 millió dollár volt.

„Az elmúlt évek kitartó munkájának és az ösztönző kihívásoknak köszönhetjük, hogy egy ilyen komoly nemzetközi verseny döntősei közé kerülhettünk. Dobogós helyezésünk megerősített minket abban, hogy a tudásba és a szakmai munkába fektetett energiák sokszorosan megtérülnek. Köszönjük a bizalmat és a közös munkát ügyfeleinknek, a díj az ő sikerük is.” – mondta Balogh Attila, a USER Rendszerház ügyvezető igazgatója.

„Az IBM Tivoli termékcsaládját jellemzően a legkritikusabb feladatok megoldására használják, legyen szó mentésről, archiválásról, biztonságról vagy akár eszközmenedzsmentről. Egy ilyen rendszer felépítésekor a termék gondos kiválasztása mellett nagyon fontos szempont a megbízható szakmai csapat, amely világszínvonalon végzi munkáját. A USER csapata ilyen: sikeres referenciáik, implementációs tudásuk és üzemeltetési gyakorlatuk alapján az elsők között vannak hazánkban és – ahogy a díj mutatja – nemzetközi viszonylatban is.” – tette hozzá Veres Zsolt, az IBM Magyarország vezérigazgatója.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük