Már 332-en az InsiderBlog adatbázisában!

Feltérképezzük a hazai startup ökoszisztémát!  Az immár 332 bejegyzésesre bővült adatbázisunk a  KI KICSODA menüpontban érhető el. Rövidesen újabb funkciókkal jelentkezünk. És okostelefonon, táblagépen ingyen olvasható újabb havi magazinunk.

Büszkén állítjuk, hogy Magyarországon jelenleg mi rendelkezünk a legnagyobb nyilvános és részletes startup, befektető, közösség és szervezet adatbázissal, amelyet folyamatosan bővítünk.

A táblamagazint itt lehet elolvasni, illetve az alábbi linken:

http://tablamagazin.hu/gallery/insider-2013-januar-15/

 

Az adatbázisról (Ki Kicsoda)

Jelen pillanatban már a legfontosabb startupok kivétel nélkül (!) megtalálhatók benne, és gőzerővel dolgozunk azon, hogy hamarosan az összes kulcsszereplő is elérhető legyen oldalunkon, a www.insiderblog.hu/startup-adatbazis címen.

Tavaly ősz óta sem unatkoztunk:

– 120 helyett már 173 startup,

– 72 helyett már 94 kulcsszereplő,

– kéttucat szervezet,

– és 14 közösség

fontosabb adatai találhatók meg az adatbázisban, amelyet továbbra is folyamatosan bővítünk!

 

A Béta verzió annak szól, hogy az áttekinthetőség lehetne jobb is, de rövidesen készen leszünk a friss, könnyebben kezelhető verzióval is!

Terveink szerint egyszerűen követhetővé tesszük majd azt is, hogy melyik startup hol tart, kitől kapott befektetést, milyen sikereket ért el.

Célunk, hogy Wiki szerűen, nyilvánosan is szerkeszteni lehessen az adatbázist, de csak az általunk hitelesített adatokkal.

Ha valaki mégis úgy érezné, hogy kifelejtettük, vagy kiegészítené a róla olvasható információkat, annak örömmel várjuk a levelét, Adatbázis subject-el a gabor.halaska(kukac)gmail(pont)com címre!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .