Virtuális párizsi kapcsolat

Telekonferencia keretében tárgyaltak magyar cégek a párizis Techinnov 2013 befeketetőivel.

2013. február 14-én rendezték meg Párizsban az Orly repülőtéren Európa egyik legjelentősebb innovációs rendezvényét, aTechinnov 2013 üzletember találkozót. (h) Idén a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) is csatlakozott a szervezéshez egy új, eddig nem használt tárgyalási módszer alkalmazásával.

A francia szervezők első alkalommal biztosították az érdeklődő cégek számára az online bekapcsolódás lehetőségét. A Nemzeti Külgazdasági Hivatal Enterprise Europe Network osztálya segítségével magyar cégek is részt vehettek a tárgyalásokban a szervezők által ingyen biztosított, speciális tárgyalási szoftver segítségével.

Az Enterprise Europe Network székházából a hazai érdeklődők online „Visio meeting” keretében csatlakozhassanak az üzletember találkozóhoz. Az online tárgyalásokban három magyar cég vett részt, akik 22 darab, húsz perces tárgyalást tudtak lebonyolítani. Egyiküknek, aki ICT ágazati ügyfél, ígéretes tárgyalást sikerült lebonyolítania egy szerb partnerrel a program keretében.

A hat éve folyamatosén megrendezett eseményen 2012-ben közel 40 ország 1600 tárgyaló partnere 9500 tárgyalást bonyolított le. A rendezvény multiszektoriális, így többek közt az ICT, vegyipar, elektronika, energia, robotika, web alkalmazások, biotechnológia ágazatok szereplői érintettek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .