BlogzineHazai pálya

Priority check-in a Seedcampre

Az IVSZ Start-up versenyének nyertese már biztosan ott lesz a Seedcampen. Vasárnap éjfélig lehet jelentkezni az IVSZ Start-up versenyére. A verseny médiatámogatói közt van az Insiderblog.hu is.

Bemutatkozási lehetőséget, szakmai felkészítést és repülőjegyet kap az IVSZ Start-up versenyének győztese a májusi Seedcampre. 2013. április 11-én az Akvárium Klubban kerül sor az IVSZ (Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége) első Start-up konferenciájára és a hozzá kapcsolódó versenyre. A Szövetség célja, hogy lehetőséget kínáljon az ígéretes magyar induló vállalkozásoknak egy komoly szakmai bizottság előtti bemutatkozásra. Jelentkezési határidő: március 17. éjfél!

startuplogo-3d-cmyk

Miért érdemes pályázni? A megmérettetés során a jelentkezők közül előzetesen kiválasztott öt start-up cég vagy projekt a konferencián bemutatkozhat a legfontosabb magyar befektetők előtt, melyre előzetesen a zsűri tagjai készítik fel!

A nyertes pedig – a magyar befektetők előtti bemutatkozáson túl – repülőjegyet és „priority check-int” kap a Seedcamp befektetői interjújára (Seedcamp investment interview), illetve az utazást megelőzően hetente egy mentori felkészítő foglalkozást is kap az IVSZ mentorainak segítségével!

A nyertesnek járó díjat Záboji B. Péter, a European Entrepreneurship Foundation alapítója adja át, akinek közreműködésével és főszervezői tevékenységével 2012-ben először érkezett Magyarországra a Seedcamp!

A versenyre a kitöltött prezentációs anyaggal lehet jelentkezni 2013. március 17-én éjfélig. A nagy érdeklődésre való tekintettel ugyanis a Szövetség egy héttel későbbre halasztotta a jelentkezési határidőt. Az pályázatokat a startupverseny@ivsz.hu címre kell küldeni, illetve ha a jelentkező bemutatkozó videóval is rendelkezik, akkor egy YouTube-os elérési linkre is szüksége lesz a bizottságnak. A pályázat benyújtása és a rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.

A zsűri tagjai: Bruckner Zoltán (Primus Capital), Brückner Gergely (Figyelő), Józsa Szabolcs (CIT, szakmai szervezőpartner), Szőke Márton (aktív befektető, angel investor) és Vinnai Balázs (IND Group)

A verseny pályázati anyaga honlapunkról letölthető (mellékelt ppt.)

További információ: http://ivsz.hu/startup

Megosztás