Együtt a 4 sztár: Anka Márton is ott lesz!

A “start-up rocksztárok” elmondják: hogyan csináljunk ma rock bandát – szól az IVSZ Start-up konferencia szlogenje. Az eseményen Anka Márton (Log Me In) is ott lesz. Az Insiderblog.hu a rendezvény kiemelt médiapartnere.

*

Először ülnek majd egy asztalnál a start-up világ magyar rocksztárjai! Az IVSZ április 11-i Start-up Konferencián  Anka Márton (LogMeIn), Fehér Gyula (Ustream), Szőke Márton (angel investor) és Somlai-Fischer Ádám (Prezi.com) mesél a sikerhez vezető útról és a mai kihívásokról.

Sokat változott a világ, ahhoz képest, amikor a Prezi, Ustream és Logmein első sor kódjait begépelték. Vajon a mára már profi start-uper tulajdonosaik ugyanúgy fognának neki ma is a cégépítésnek? Megismételhető vajon a sikerük? Esetleg a mai vállalkozóknak könnyebb is a dolguk? Ha adhatnának 3 tanácsot – mi lenne az?

 

AZ IVSZ Felhívása:

Gyere el Te is és ismerd meg a start-up világot, tanulj a nagyoktól és szerezz tapasztalatokat többek között arról is, hogyan kell 5 percben „eladni” a projekted egy befektetőnek!

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

További információ és jelentkezés itt! (www.ivsz.hu/startup)

 

2 thoughts on “Együtt a 4 sztár: Anka Márton is ott lesz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .