Hivatalosan dupla a Jeremie 3!

Hamarosan a Jeremie 4 nyerteseiről is értesülhetünk.

Kérdésünkre az NFÜ is megerősítette, hogy a 4 feltételesen nyertes alap is megkapja a támogatást. Ehhez a 1577/2013. (VIII. 27.) kormányhatározat adott felhatalmazást a hivatalnak, mivel az uniós pénzeket át kellett ehhez strukturálni (itt). Így a korábbi hírünkben jelzett, még feltételhez kötötten nyertes alap is immár biztosan indulhat a Jeremie 3 keretében (hivatalosan GOP-2013-4.3/B).

Így az alábbi 8, 3-3 milliárd uniós támogatással, saját erővel együtt 4,3-4,3 milliárdos alap indulhat hamarosan (hátterükről itt):

Első körös győztesek:

1. Alliance Jura-Hongrie Kockázati Tőkealapkezelő Zrt. – még nincs honlap – Érdekesség, hogy a legelső helyen rangsorolt cégnek még nincs honlapja, egy svájci cég áll mögötte, és még mindig nem tudni róluk igazán biztosat. Több jobboldali erős emberhez is kötötték őket, várjuk, hogy fellebbenjen a fátyol.

2. Perion Invest Kockázati Tőkealapkezelő Zrt. – még nincs honlap -Wallisos érdekeltség,

3. Tőkepartner Kockázati Tőkealapkezelő Zrt. – még nincs honlap – CEMP-hez, Spéder Zoltán Fidesz-közeli vállalkozóhoz köthető

4. Dinamo Ventures Kockázati Tőkealapkezelő Zrt. http://dinamoventures.com/

Második körös győztesek:

5. Hemisphere Kockázati Tőkealapkezelő Zrt. – nincs honlap – Heim Péter, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. elnökének cége

6. PBG FMC Kockázati Tőkealapkezelő Zrt. http://fmc.portusbudagroup.com/

7. Valor Capital Kockázati Tőkealapkezelő Zrt.- nincs honlap – Albrecht Ottó érdekkörébe tartozik.

8. Core Venture Kockázati Tőkealapkezelő Zrt. http://www.coreventure.hu/

A Jeremie 4 (hivatalosan GOP-2013-4.3/B/2 ) kapcsán az NFÜ-nél elmondták, hogy hamarosan kihirdethetik a döntéseket. A módosított határidő szerint 2013. szeptember 30. a döntéshozatal határideje. Várjuk!

 

One thought on “Hivatalosan dupla a Jeremie 3!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .